Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Ένας χρόνος από τον θάνατό της – Στο Α’ Νεκροταφείο το ετήσιο μνημόσυνο

Φώφη Γεννηματά: Ένας χρόνος από τον θάνατό της – Στο Α’ Νεκροταφείο το ετήσιο μνημόσυνο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Στη μνήμη της, μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρίσκεται και σήμερα κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν

Το ετήσιο μνημόσυνο στις 11:45 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τελεί σήμερα η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά, καθώς την Τρίτη 25 Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της.

«Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Σήμερα (Σάββατο) και αύριο (Κυριακή 23/10) μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν», αναφέρει σε χθεσινή ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, δημοσιεύοντας μαζί και τρεις σχετικές φωτογραφίες.

«Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Πρόεδρο μας, μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών» προσθέτει σχετικά ο ίδιος στην ανάρτηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments