Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Η ζέστη επιμένει αλλά όχι για πολύ – Πώς θα είναι ο καιρός την 28η Οκτωβρίου

Σάκης Αρναούτογλου: Η ζέστη επιμένει αλλά όχι για πολύ – Πώς θα είναι ο καιρός την 28η Οκτωβρίου
Έρχεται ψύχρα, δείτε πότε

To “γαϊδουροκαλόκαιρο” συνεχίζεται τουλάχιστον έως και την 28η Οκτωβρίου, οπότε και αρχίζει η αλλαγή, με ψύχρα από βορά προς νότο, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μπόρες στα βορειοδυτικά της Κρήτης, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός θα παραμείνει ζεστός μέχρι και την 28 Οκτωβρίου. Κατά τ’ άλλα το επόμενο 48ωρο σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της δυτικής Ελλάδας θα έχουμε ελαφρώς περιορισμένη την ορατότητα, κυρίως τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα να σχηματιστούν ομίχλες. Στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια. Οι όποιες ομίχλες ή αραιές νεφώσεις θα υποχωρήσουν μέσα στην ημέρα.

H Αττική το πρωί θα έχει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές με πιθανότητα για περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά του νομού. Οι όποιες χαμηλές νεφώσεις γρήγορα θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια παντού. Ασθενείς θα είναι οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 15 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία το πρωί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε ομίχλες, κατά τόπους πυκνές, οι οποίες προς τις μεσημβρινές ώρες θα έχουν διαλυθεί και θα δώσουν τη θέση τους σε λιακάδα. Και εδώ οι άνεμοι εξασθενημένοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments