Διεθνή

BBC: Σάλος από τη “χαρά” της παρουσιάστρια για την αποχώρηση Τζόνσον – Τι αναφέρει το δίκτυο

BBC: Σάλος από τη “χαρά” της παρουσιάστρια για την αποχώρηση Τζόνσον – Τι αναφέρει το δίκτυο

Πηγή Φωτογραφίας: printscreen dailymail

Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού προγράμματος, όπου σχολιάζονται οι δημοσιεύσεις της επόμενης ημέρας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη με τα νέα

Η χαρά της ήταν απερίγραπτη και δεν την έκρυψε…

Τα προβλήματα ωστόσο ανέκυψαν αμέσως μετά.

Η παρουσιάστρια του BBC News , Μάρτιν Κρόξαλ αποχώρησε μετά την αντίδρασή της, που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών, στην παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον από την κούρσα διαδοχής.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού προγράμματος, όπου σχολιάζονται οι δημοσιεύσεις της επόμενης ημέρας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη με τα νέα λέγοντας: “Λοιπόν, όλα αυτά είναι πολύ συναρπαστικά, έτσι δεν είναι;” προσθέτοντας: «Μου επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενης; Λοιπόν είμαι».

Η απροσδόκητη ανακοίνωση Τζόνσον προκάλεσε όπως ήταν φυσικό αναστάτωση στις έντυπες εκδόσεις των εφημερίδων που έπρεπε να προλάβουν τις εξελίξεις στα πρωτοσέλιδά τους…

Σε δήλωση του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρεται: «Το BBC News εξετάζει επειγόντως τη χθεσινοβραδινή έκδοση των The Papers στο News Channel για πιθανή παραβίαση της αμεροληψίας. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα σύνταξης. Διαθέτουμε διαδικασίες για την τήρηση των προτύπων μας και αυτές οι διαδικασίες έχουν ενεργοποιηθεί».

Η ενέργεια της 53χρονης δημοσιογράφου πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων με εξοργισμένους τηλεθεατές να ζητούν  δράση από τη ρυθμιστική αρχή Ofcom – ή να απολυθεί από το BBC.

Εξάλλου, νωρίτερα φέτος, ανώτεροι Συντηρητικοί επιτέθηκαν στον ραδιοτηλεοπτικό γίγαντα και κατηγόρησαν την εταιρεία για «εξωφρενική» μεροληψία σχετικά με την κάλυψη της συγγνώμης του Μπόρις Τζόνσον στους βουλευτές για τα πάρτι του lockdown της Ντάουνινγκ Στριτ.

Εξοργίστηκαν με τις ειδήσεις της τηλεόρασης και το πρόγραμμα Today στο Radio 4, κατηγορώντας και τα δύο προγράμματα ότι επέτρεψαν να κυριαρχήσει μια ανοιχτά αντι-Τζόνσον ατζέντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments