Πολιτική

Φωτεινή Μπακαδήμα: Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΜέΡΑ25

Φωτεινή Μπακαδήμα: Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΜέΡΑ25

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η Φωτεινή Μπακαδήμα, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής την επιστολή ανεξαρτητοποίησης της.

Η Φωτεινή Μπακαδήμα, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής την επιστολή ανεξαρτητοποίησης της. Μετά και τη νέα αποχώρηση, καθώς έχουν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις της Αγγελικής Αδαμοπούλου και της Κωνσταντίνας Αδάμου το ΜέΡα25 αριθμεί πλέον 6 βουλευτές.

«Δεν θα κάνουμε πίσω. Την ώρα που το ΜέΡΑ 25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχης. Όλες και όλοι κρίνονται», σχολιάζει το ΜέΡΑ 25 για τη Φωτεινή Μπακαδήμα που υπήρξε μια εκ των στενότερων συνεργατών του Γιανη Βαρουφάκη κατά τη θητεία του στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Οικονομικών.

Η Φωτεινή Μπακαδήμα ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλλεγγύης του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2019.

Βαρουφάκης: Προοδευτική κυβέρνηση με πρόγραμμα ρήξης και προοδευτικό μέτωπο

“Το ΜέΡΑ25 υπάρχει γιατί πιστεύει ότι η ρήξη είναι προαπαιτούμενο για την επιβίωση αυτού του λαού. Ρήξη με την λεηλασία των ολιγαρχών των σουπερμάρκετ και της ενέργειας. Ρήξη με κάθε ψευτοαγορά ενέργειας κλπ. Ρήξη με την λεηλασία των ΣΔΙΤ. Ρήξη με τα μυθεύματα ότι αν τρυπήσουμε και εξορύξουμε υδρογονάνθρακες θα έχουμε φθηνότερη ενέργεια” υπογράμμισε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. “Το θέμα δεν είναι το ορυκτό καύσιμο, αλλά σε ποιόν ανήκει η παραγωγή και η διανομή του ηλεκτρικού ρεύματος”. “Ρήξη με την λειτουργία του επιτελικού κράτους, όπου το θέμα του δεν είναι η σωστή διαχείριση, αλλά η εξυπηρέτηση των ολιγαρχών” ανέφερε ακόμα, τονίζοντας πως η στρατηγική του ΜέΡΑ25 είναι η υπεύθυνη ανυπακοή.

“Κοιτάξτε ποιους ευχαριστούν και ποιους μηνύουν” είπε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 αναφερόμενος και στις ευχαριστίες σε Μητσοτάκη-Τσίπρα-Σαμαρά από τον κ. Λάτση την ώρα που ο κ. Αλαφούζος μηνύει το ΜέΡΑ25. “Θα σας κατονομάζουμε κύριοι της ολιγαρχίας και θα ψηφίζουμε υπέρ της άρσης της ασυλίας αν μας μηνύετε, ιδού η Ρόδος και ιδού και το πήδημα” συμπλήρωσε ακόμα ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments