Αθλητισμός

ΑΕΚ: Νίκη με παρουσία 3.000 ΑΕΚτζήδων

ΑΕΚ: Νίκη με παρουσία 3.000 ΑΕΚτζήδων
Η ΑΕΚ πέρασε από την Λιβαδειά με τον Λιβάι Γκαρσία  να βάζει την υπογραφή του

Η ΑΕΚ πέρασε από την Λιβαδειά με τον Λιβάι Γκαρσία  να βάζει την υπογραφή του στην επικράτηση χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσε αλλά δεν ήταν το μόνο πρόσωπο που ξεχώρισε. Σε σούπερ μέρα, ειδικά στο δεύτερο μισό του αγώνα, βρέθηκαν οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς που έκαναν από μια ασίστ (τέτοια πρέπει να λογίζεται και το κερδισμένο πέναλτι του Σέρβου άσου). Εξαιρετική δουλειά που πρέπει να τη συνηθίσουμε από τον Σέρχιο Αραούχο που βάζει πάνω από το εγώ του την ομάδα και έχει γίνει απόλυτος υπηρέτης της ομαδικής προσπάθειας με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί σπουδαία παιχνίδια σύμφωνα με το gazzeta.gr.

Το διπλό της Ένωσης στην κιτρινομαύρη Λιβαδειά, με παρουσία 3.000 ΑΕΚτζήδων

Από κοντά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έκαναν πάρτι στις προσωπικές μονομαχίες ψηλά και χαμηλά. Ανταποκρίθηκε και ο Σιντιμπέ στο αριστερό άκρο της άμυνας στο οποίο ντεμπούταρε στο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ των σημαντικών απουσιών επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη ματς πόσο σημαντικό είναι να έχεις βάθος στο ρόστερ σου στη διάρκεια της σεζόν. Έτσι κάλυψε τις απουσίες της που δεν ήταν και λίγες: πέντε τον αριθμό (Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μοχαμάντι, Χατζισαφί και Φαν Βέερτ). Κοινώς να δεις τι σου χω για μετά…

Νίκησε και την πίεση που της έβαλε ο Παναθηναϊκός που είχε φύγει στο συν 9 με ένα ματς περισσότερο και περιμένει πλέον τον ΠΑΟΚ με έξι σερί νίκες και πολύ καλή ψυχολογία. Έχουμε μέρες να τα… πούμε για το συγκεκριμένο ματς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments