Lifestyle

Νταλιάνης: «Την Μαριλίτα την ερωτεύτηκα πριν καν τη δω»

Νταλιάνης: «Την Μαριλίτα την ερωτεύτηκα πριν καν τη δω»

Πηγή Φωτογραφίας: Glance

Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε για τη βαπτιστήρα του, Ελεονώρα Ζουγανέλη αλλά και στην σύζυγό του Μαριλίτα που απολαμβάνουμε καθημερινά στον "Σασμό" ως "Βασιλική".

Για τη γνωριμία του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο γνωστός σκηνοθέτης εξομολογήθηκε, ότι τη γνώρισε σε ένα φεστιβάλ και ήταν σα να την ήξερε από πάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Marilita Lampropoulou (@marilita_lampropoulou)

«Πιστεύω ότι ήταν να την γνωρίσω, όλα είναι κάπως προδιαγραμμένα. Η Μαριλίτα θα μπορούσε να σου απαντήσει καλύτερα, γιατί ασχολείται και με τη φιλοσοφία. Επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε τόσο ζωντανή και δυνατή και δεν μιλάω για τα παιδια» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Νταλιάνης. Ο Γιάννης Νταλιάνης γνώρισε την γοητευτική ηθοποιό στα γυρίσματα της αστυνομικής σειράς “Ίχνη” που προβλήθηκε το 2007 στο Mega και η χημεία που είχαν μεταξύ τους, εξελίχθηκε σε μία σχέση ζωής. Το ζευγάρι δημιούργησε μία ευτυχισμένη οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά, δύο υπέροχες κόρες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Νταλιάνης ανέφερε στο “Πάμε Δαναή”: «Συμφωνούμε στην τέχνη μας, μπορεί να διαφωνούμε στον τρόπο και στην μέθοδο, αλλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός που να δημιουργεί πρόβλημα. Με ενδιαφέρει τα παιδιά να πάρουν πολλές προσλαμβάνουσες. Να γίνει ένας καλός επαγγελματικός προσανατολισμός, που δεν γίνεται δυστυχώς στα σχολεία. Να αναπτύξουν τα πραγματικά τους ταλέντα και να βρουν κάτι που τις κάνει ευτυχισμένες και να μπορούν να ζήσουν από αυτό. Και ας είναι αυτό ότι να ναι»

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της υποκριτικής τέχνης που κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρά τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά τους η σχέση τους είναι δυνατή και κρατά εδώ και 13 περίπου χρόνια. Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής τέχνης το 1980 ενώ η σύζυγός του ήταν 14 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments