Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νίκη που φέρνει καλή ενέργεια στην ομάδα

Παναθηναϊκός: Νίκη που φέρνει καλή ενέργεια στην ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Για κάθε ομάδα που νικά με αυτόν τον τρόπο τον αντίπαλό της, με γκολ στις καθυστερήσεις, έχοντας δεχθεί «ξύλο» για πολλοστή φορά μέσα στο 90λεπτο, έχοντας αδικηθεί από διαιτητικές αποφάσεις, τότε η νίκη σημαίνει πολλά και «χτίζει» χαρακτήρα.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και τον Άρη. Έκανε το 9Χ9 στο φετινό πρωτάθλημα και ισοφάρισε το επίτευγμα της ομάδας του Ρότσα τη χρονιά 1994-1995. Νίκη σαν και αυτή όμως είναι πολύ πιο σημαντική από ένα «3ποντο».

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Για κάθε ομάδα που νικά με αυτόν τον τρόπο τον αντίπαλό της, με γκολ στις καθυστερήσεις, έχοντας δεχθεί «ξύλο» για πολλοστή φορά μέσα στο 90λεπτο, έχοντας αδικηθεί από διαιτητικές αποφάσεις, τότε η νίκη σημαίνει πολλά και «χτίζει» χαρακτήρα. Το Τριφύλλι κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Άρη στο 90+2’ με την κεφαλιά του Σπόραρ, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δέχτηκε σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίχτες των φιλοξενούμενων με αποκορύφωμα το δολοφονικό χτύπημα του Πάλμα στον Τσόκαϊ στις καθυστερήσεις που επέφερε και την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Άρη.

Σε όλα αυτά, προσθέστε και τις λάθος διαιτητικές αποφάσεις του Νταμπάνοβιτς, που προκαλούσε το θυμό των «πρασίνων» αλλά και την οργή του κόσμου. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η φάση του γκολ του Μπερνάρντ, όπου σε κανονική ροή φαίνεται πως όλα είναι νομότυπα, ωστόσο με τη βοήθεια του VAR, ο διαιτητής είδε… φάουλ και ακύρωσε το 1-0. Όλα αυτά, το Τριφύλλι το πείσμωσαν ακόμα περισσότερο, και με το «χρυσό» γκολ του Σλοβένου «killer», η ομαδάρα του Γιοβάνονβιτς, όχι απλά συνέχισε τη ξέφρενη πορεία της, όχι μόνο πήρε ένα ακόμα «3ποντο» και διατήρησε τη διαφορά, αλλά ο τρόπος που πέτυχε τη νίκη, της δίνει τη δυνατότητα να φτιάξει χαρακτήρα πρωταθλητή και ενισχύει το DNA της.

Για όλους αυτούς τους λόγους που προαναφέραμε, η νίκη επί του Άρη έχει πολλαπλά οφέλη για τον Παναθηναϊκό. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Αϊτόρ που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά, με τον Παναθηναϊκό να στερείται τις υπηρεσίες του καλύτερου παίχτη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments