Πολιτισμός

Angelina Jolie: Θα γράψει ιστορία ως η «θρυλική» Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Pablo Larraín

Angelina Jolie: Θα γράψει ιστορία ως η «θρυλική» Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Pablo Larraín

Πηγή Φωτογραφίας: Vogue

Angelina Jolie: Η Ελληνίδα ντίβα της όπερας, άφησε το στίγμα της και μαζί, μία σπουδαία κληρονομιά που παραμένει μέχρι και σήμερα ζωντανή

Ο Pablo Larraín πήρε την απόφαση να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή της σπουδαίας, Μαρία Κάλλας κι η «εκλεκτή» γι’ αυτόν τον ρόλο, είναι η Angelina Jolie! Είναι αυτή μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της; Η απάντηση είναι μάλλον αυτονόητη για την ηθοποιό, που ενώνει τις δυνάμεις της με τον πασίγνωστο, Χιλιανό σκηνοθέτη, πρωταγωνιστώντας στη νέα του ταινία. Το «Maria» αναμένεται -φυσικά- με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κι όλοι, ανυπομονούν γι’ αυτή την συνεργασία.

The Movie

Η Μαρία Κάλλας ήταν μία γυναίκα που έγραψε τη δική της ιστορία. Η Ελληνίδα ντίβα της όπερας, άφησε το στίγμα της και μαζί, μία σπουδαία κληρονομιά που παραμένει μέχρι και σήμερα ζωντανή, καθώς από τη δεκαετία του 1940 μέχρι τον θάνατό της το 1977 σε ηλικία 53 ετών, υπήρξε μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της όπερας στον κόσμο. Είδε όλα όσα γνώριζε να αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, όταν ακολούθησε χωριστούς δρόμους με τον Αριστοτέλη Ωνάση και πέρασε τα τελευταία της χρόνια απομονωμένη στο Παρίσι. Η ζωή της ήταν γεμάτη στιγμές, θετικές κι αρνητικές, όμορφες και πολύ δύσκολες. Το «Maria» αφηγείται την ταραχώδη, την πραγματική ιστορία της ζωής της και περιστρέφεται γύρω από τις τελευταίες μέρες της κορυφαίας στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970.

View this post on Instagram

A post shared by ⚜️MARIA CALLAS⚜️ (@mariacallas_official_br)

Τη νέα, αυτή, ταινία, υπογράφει ο δημιουργός του Peaky Blinders κι ένας από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους σεναριογράφους, Steven Knight, ο οποίος ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Pablo Larraín. Οι δυο τους, συνεργάστηκαν ξανά πρόσφατα για το «Spencer», που παρουσίαζε την ιστορία της πριγκίπισσας Diana και τώρα, κάνουν δυναμικό comeback, με μία ακόμη σπουδαία παραγωγή, που αναμένεται -ήδη- με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Υπό τις οδηγίες του Χιλιανού σκηνοθέτη, η Kristen Stewart κατάφερε να κερδίσει την πρώτη της υποψηφιότητα για Oscar, για την ερμηνεία της στο «Spencer», ενώ και η Natalie Portman ήταν υποψηφιότητα για το ρόλο της στην ταινία Jackie, με τον Larraín να έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Αυτή τη φορά, μάλλον είναι η σειρά της Angelina Jolie…

Jolie όπως… Μαρία Κάλλας

Η Angelina Jolie θα είναι αυτή που θα υποδυθεί την σπουδαία, Μαρία Κάλλας. Η ηθοποιός, που δε διανύει μία ιδανική περίοδο σε προσωπικό επίπεδο, ετοιμάζεται για μία μοναδική στιγμή στην καριέρα της, αν όχι την κορυφαία κι αφήνει στην άκρη όλα όσα συμβαίνουν με τον Brad Pitt και τη δικαστική διαμάχη τους, που συνεχίζεται και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η Angelina, θα ενσαρκώσει μία γυναίκα-σύμβολο κι αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά. «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη απέναντι στη ζωή και την κληρονομιά της Μαρία Κάλλας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Pablo Larraín είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω εδώ και καιρό», σημείωσε η ηθοποιός, όταν κλήθηκε να μιλήσει για την πολυαναμενόνενη ταινία και τη συνύπαρξή της με τον Pablo Larraín, που έχει βάλει την «υπογραφή» του σε τεράστιες επιτυχίες. Είναι κάτι που περίμενε καιρό και τώρα, απολαμβάνει τη δική της στιγμή και περιμένει -κι αυτή- με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα.

«Η ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Το να το κάνω αυτό με την Angelina, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο», σημείωσε από τη δική του μεριά ο Χιλιανός σκηνοθέτης. Είναι και γι’ αυτόν κάτι σπουδαίο και δικαίως όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω του, σε μία ιδιαίτερη στιγμή. Ο Steven Knight ανέλαβε το σενάριο, ο Pablo Larraín τη σκηνοθεσία κι η Angelina Jolie τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τώρα, έφτασε -επιτέλους- η στιγμή να μάθει όλος ο κόσμος την πραγματική ιστορία της Μαρία Κάλλας, της -σπουδαιότερης όλων των εποχών- τραγουδίστριας της όπερας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments