Lifestyle

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα ο Πάρης που τραγουδούσε το «Μαγκάβα τουτ» με την Άννα Βίσση

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα ο Πάρης που τραγουδούσε το «Μαγκάβα τουτ» με την Άννα Βίσση

Πηγή Φωτογραφίας: NeaTora

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Με λένε Χρήστο, η Άννα Βίσση με βάφτισε «Πάρη».

Ο Πάρης Καραγιαννόπουλος έγινε γνωστός μέσα από το ντουέτο του με την Άννα Βίσση στο τραγούδι «Μαγκάβα τουτ» πριν από 24 χρόνια.

Πώς είναι σήμερα; Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη ζωή του σήμερα και αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα.

«Είχα ξεκινήσει από τους “Ψίθυρους καρδιάς” και μέσα από την γνωριμία με τον Απόστολο Γκλέτσο. Με πήγε στην Βίσση και εκεί είδα τον Καρβέλα. Μου λέει πες μας ένα τραγούδι και του λέω ένα τσιγγάνικο – ισπανικό. Εσύ μου λέει η Βίσση θα εμφανίζεσαι μαζί μου στα μαγαζιά από φέτος θα έχουμε μαζί ένα ντουέτο.

Εκείνη την εποχή ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει να μην “πουλήσω” τους ανθρώπους που με βοηθάνε. Αυτό το κράτησα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Άννα Βίσση, απλά τελείωσε η συνεργασία μας. Έχουμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε. Πάρη με βάφτισε η Άννα Βίσση είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Το Πάρης είναι το όνομα του πατέρα μου».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.