Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε αναμένονται

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε αναμένονται

Πηγή Φωτογραφίας: printscreen

Πότε αναμένεται η αλλαγή του καιρού

Ηλιοφάνεια αναμένεται σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερος μέρος της χώρας, με εξαίρεση λίγες συννεφιές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στη βόρεια Κρήτη μέχρι και τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες.

Ωστόσο, αναμένεται αλλαγή του καιρού, το προσεχές σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου, οπότε και αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Η μεταβολή αναμένεται να ξεκινήσει την Παρασκευή, από τα δυτικά – βορειοδυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ το Σάββατο μπορεί να σημειωθούν αξιόλογες βροχοπτώσεις και στα βόρεια.

Όσον αφορά στην Τρίτη

Η Αττική τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχει ένα πέρασμα από κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές, μέσα στη μέρα όμως θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι, όσο πιο ορεινά και ανατολικά τόσο πιο έντονοι – δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 6 με 7 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 15 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές συννεφιές στη νότια Χαλκιδική. Γρήγορα όμως θα ανοίξει ο καιρός και εκεί και θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments