Lifestyle

Μιμή Ντενίση: «Η Βουγιουκλάκη είχε φτιάξει ένα μικρό σκαλοπάτι στη σκηνή για να μην φαίνομαι πιο ψηλή»

Μιμή Ντενίση: «Η Βουγιουκλάκη είχε φτιάξει ένα μικρό σκαλοπάτι στη σκηνή για να μην φαίνομαι πιο ψηλή»

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΚ

Η "κόντρα" με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το νυφικό με τον Τρίτση που έμεινε στην ντουλάπα και έγινε αφορμή για μια συγκλονιστική σκηνή στη "Σμύρνη μου αγαπημένη".

Τη Μιμή Ντενίση υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο “Ενώπιος Ενωπίω” ο Νίκος Χατζηνικολάου.

View this post on Instagram

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την κινηματογραφική υπερπαραγωγή “Σμύρνη μου αγαπημένη”, η οποία φέρει την υπογραφή της, ενώ μέσα σε όλα αποκάλυψε ποιο είναι το μεγάλο της παράπονο, τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της και ποιοι ήταν οι μεγάλοι έρωτες της ζωής της.

Η απάντηση της Μιμής Ντενίση στην κριτική που δέχεται

“Δεν μπορεί ποτέ να επιτρέψουμε, κάποιοι άνθρωποι που μας πολεμάνε, να μας κάνουν να παρατήσουμε την αγάπη και το πάθος μας. Αμφιβάλλω από μόνη μου για τον εαυτό μου, δεν χρειάζομαι την κριτική. Αμφιβάλλω για ότι πράγμα δεν έχω γνώση. ή για ότι δεν έχω κάνει καλά. Πολλοί άνθρωποι το λένε και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά είμαι πολύ αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και των άλλων και δουλεύω πάρα πάρα πολύ.

Την κριτική, όταν πρόκειται περί κριτικής, την δέχομαι πάρα πολύ άνετα και την επιδιώκω. Για αυτό και δεν είχα ποτέ “αυλή”. Δηλαδή θα έρθει η βοηθός μου, θα έρθει η αδελφή μου, θα έρθεις εσύ και θα πεις πως “δεν είναι ωραίο αυτό που φοράς σε αυτή τη σκηνή, είναι υπερβολικό” ή “δεν είναι ωραία γραμμένη αυτή η σκηνή”. Μπορεί και να την σκίσω επί τόπου. Τώρα τα άλλα που είναι λίγο να κάνουμε πλάκα με αυτούς που είναι πολύ στην επικαιρότητα, λίγο να τους κοροϊδέψουμε και λίγο να το φτάσουμε στα άκρα δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχώρησαν ποτέ. Πολλές φορές με στεναχώρησε αυτό. Άνθρωποι είμαστε αλλά δεν είναι κάτι που θα με σταμάταγε ποτέ” τόνισε στην αρχή η Μιμή Ντενίση.

“Όταν είσαι σε ένα θέατρο με 1000 άτομα κάθε μέρα, που σε αγαπούν και σου το δείχνουν, δεν μπορεί να επηρεαστείς από έναν! Και γιατί να σε επηρεάσει ένας όταν έχεις χιλιάδες που σε αγαπούν; Τώρα με τη Σμύρνη, πάω στη Μακεδονία και περπατώ στο δρόμο και έρχονται με δάκρυα στα μάτια και με φιλάνε στον δρόμο. Γιατί αισθάνονται ότι αναπλήρωσα ένα κενό που υπήρχε από την πολιτεία” συμπλήρωσε, επίσης, η Μιμή Ντενίση στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Είχα το νυφικό στην ντουλάπα όταν πέθανε ο Αντώνης Τρίτσης

Η ηθοποιός μίλησε για τον ξαφνικό θάνατό του λίγο πριν παντρευτούν αλλά και την σχέση τους.

“Δεν τον γνώρισα, με γνώρισε. Ο Αντώνης δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Ήταν πολύ βαθιά η αγάπη μας. Ήρθε να με δει σε μία παράσταση αλλά τότε ήμουν παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη. Μου είπε και με τρόπο πέραν του θεατρικού “μας γοητεύσατε”, αλλά εγώ ήμουν αλλού”

“Μετά από έναν χρόνο πήγα να ζητήσω μαθητικά εισιτήρια για κάτι θέατρα και με κράτησε 2,5 ώρες. Και κατάλαβα ότι υπήρχε ένας ηλεκτρισμός, μετά από έναν χρόνο χώρισα και μόλις χώρισα κάναμε σχέση. Ήμασταν μαζί 7 χρόνια. Η απώλειά του είναι μία οδυνηρή ιστορία για εμένα. Είναι και κάτι μοναδικό να έχεις ζήσει με έναν τέτοιο υπέροχο άνθρωπο. Είχαμε πολλές ομοιότητες με τον Αντώνη. Είχαμε και οι δύο μια τρέλα. Έκανε εκείνος δέκα, έκανα κι εγώ άλλα δέκα. Δεν έβγαλε ποτέ κομπλεξισμό ο Αντώνης. Έφευγε από την βουλή και ερχόταν στην πρόβα κι έφερνε σουβλάκια στους ηθοποιούς, γιατί είμαι αφηρημένη και δεν θα έτρωγαν”.

“Μου έδωσε φτερά για να γίνω αυτό που είμαι τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολλές έντονες καταστάσεις και δεν τον ενοχλούσε ποτέ ο “πόλεμος”. Ο θάνατός του μου στοίχισε πάρα πολύ. Η μία σκηνή που έχω γράψει στην “Σμύρνη” και που πάντα θα με συγκινεί, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν έφυγε ο Αντώνης είχα το νυφικό στην ντουλάπα. Είχα τις άδειες γάμου… Κι έγραψα στη “Σμύρνη” τη σκηνή που το κορίτσι βλέπει ότι θα έρθει η καταστροφή και βάζει το νυφικό μόνο και μόνο για την δει ο καλός της. Αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο στη ζωή μου που με έκανε να μου φύγει η έπαρση και ο ναρκισσισμός που είχα” είπε συγκινημένη.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η ατάκα για το “σκαλοπάτι” και η… κόντρα

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Μιμής Ντενίση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ίδια ξεκαθάρισε αν υπήρχε ή όχι αυτή η κόντρα…

“Εμένα η Αλίκη με είχε πάρει και ήμουν πιο ψηλή. Είχε φτιάξει ένα σκαλοπάτι και μου είχε πει “εσύ θα περπατάς κάτω από το σκαλί και εγώ πάνω από το σκαλί” και γίναμε πολύ φίλες”.

“Είχαμε πολύ καλή σχέση μέχρι και που έφυγε η Αλίκη. Είχε τρομερό χιούμορ. Πολλά μυθεύματα κυκλοφορούν γύρω από την Αλίκη. Εμένα μου στάθηκε πολύ στην αρχή μου και με είχε προειδοποιήσει για πολλά. Όταν είχα κάνει δικό μου θίασο, μου είπε ότι “τώρα θα αφήσουν εμένα και θα πιάσουν εσένα” και είχε δίκιο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments