Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Δευτέρα 31/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Δευτέρα 31/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Δευτέρα 31/10: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σεξουαλικότητα και πάθος για το 2ο δεκαήμερο. Εσύ του 3ου, θα έχεις παθιασμένες επικοινωνίες με το ερωτικό παρελθόν! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με τα οικονομικά! Εσύ του 2ου, θα πρέπει να αναμένεις ρήξεις, λόγω εκρήξεων ζήλιας! Επικοιωνιακά λάθη, για εσένα του 3ου!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Συντροφικότητα, νέα σχέση, γνωριμίες και νέα ερωτικά ξεκιήματα, για το 1ο και το 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για αισθησιασμό και πάθος! Τα «ΜΗ»: Ρήξεις και ανατροπές για τον συντροφικό τομέα του 2ου δεκαημέρου! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για καυγάδες λόγω κτητικότητας και ξεροκεφαλιάς!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος και ερωτικά πισωγυρίσματα, για εσένα του 3ου δεκαημέρου! Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ζητήματα εργασιακά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για καυγάδες ισχυρούς, ακόμα και για παρελθοντικά θέματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, φλερτ, επιτυχίες, πάθος και ρομαντισμό για το 1ο και το 2ο δεκαήμερο! Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μην σε πτοούν μικρές ανούσιες ανατροπές! Αν δεν θες να πληγωθείς 3ο δεκαήμερο, μακριά από παρελθοντικούς, παράνομους ή ανεκπλήρωτους έρωτες!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ρομαντισμός, αλλά και επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν θα έχει το 1ο και το 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις φλερτ, αλλά και ευκαιρίες να διορθώσεις παλαιά λάθη! Τα «ΜΗ»: Μεγάλες ρήξεις θα κλονίσουν τον ερωτικό τομέα 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα φιλικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτικές επικοινωνίες θα σου δώσουν χαρά 1ο και 2ο δεκαήμερο! Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακές γκάφες! Προσοχή 3ο δεκαήμερο! Μεγάλα προβλήματα και ρήξεις έρχονται σε έρωτα, αλλά και καριέρα!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιασμός και σεξουαλικότητα 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, υποδέχεσαι τύχη, ερωτικές επικοινωνίες με το παρελθόν, αλλά και μπόλικες καυτές ερωτικές συνομιλίες! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, τα οικονομικά είναι το κύριο μέλημα σου! Εσύ του 2ου, μην τσακώνεσαι για ζήλιες και κτητικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, είσαι ο πρωταγωνιστής! Μπορείς να πετύχεις πολλούς από τους ερωτικούς σου στόχους, αυτήν την εβδομάδα! Τέλειο σεξ για εσένα του 3ου, ακόμα και με το ερωτικό παρελθόν! Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για μεγάλες ανατροπές και ρήξεις! Εσύ του 3ου, ζηλεύεις υπερβολικά και τσακώνεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χαρά από έρωτα παρελθοντικό, για όλα τα δεκαήμερα του Τοξότη! Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, όχι σε έρωτες απαγορευμένους, ενώ εσύ του 3ου, θα πρέπει να περιορίσεις νεύρα, αν θες να αποφύγεις ρήξεις!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες, ευχάριστες αλλαγές και ανανέωση, στα ερωτικά σου, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, επαγγελματικά προβλήματα, δεν αφήνουν χώρο για έρωτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, πάθος, σεξουαλικότητα, φλερτ, επιτυχίες, γοητεία, ερωτικές επιστροφές και λύσεις στα αισθηματικά σου! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ασχολείσαι με τα επαγγελματικά κυρίως! Εσύ του 2ου, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ρήξεις και δυσάρεστες αλλαγές, σε έρωτα και εργασία!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γνωριμίες, φλερτ, τύχη, όμορφες ερωτικές εμπειρίες και επίτευξη ερωτικών στόχων, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακά ανώριμα λάθη! Εσύ του 3ου, θα πρέπει να αναμένεις ρήξεις σε σπίτι, αλλά και έρωτα! Όχι στο ερωτικό παρελθόν, όσο κι αν σε παρασύρει το πάθος!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments