Διεθνή

Σάνα Μάριν: “Αθώα” η Φινλανδή πρωθυπουργός για τα partygate του καλοκαιριού

Σάνα Μάριν: “Αθώα” η Φινλανδή πρωθυπουργός για τα partygate του καλοκαιριού

Πηγή Φωτογραφίας: infosearch24

Απαλλάχθηκε επισήμως από την κατηγορία της παράβασης οποιουδήποτε υπουργικού κανονισμού

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν απαλλάχθηκε επισήμως από την κατηγορία της παράβασης οποιουδήποτε υπουργικού κανονισμού για τα πάρτι με φίλους της τον Αύγουστο, ένα Σαββατοκύριακο που απαθανατίστηκε σε βίντεο που διέρρευσαν και έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε νέα έκθεσή του, ο Καγκελάριος Δικαιοσύνης της Φινλανδίας Tuomas Pöysti δήλωσε ότι «δεν είχε κανένα λόγο να υποπτεύεται την πρωθυπουργό για παράνομη συμπεριφορά για παραμέληση καθήκοντος».

Ο Pöysti, ο Φινλανδός αντίστοιχος γενικός εισαγγελέας, διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την κοινωνική ζωή της Μάριν, αφού έλαβε αρκετές καταγγελίες που την κατηγορούσαν ότι έπαιρνε ρεπό χωρίς να κανονίσει έναν αναπληρωτή για να την καλύψει και ότι δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσει τις ευθύνες της θέσης της.

Ωστόσο, το Pöysti έκρινε ότι οι καταγγελίες δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτές, διότι δεν διευκρίνιζαν ποια καθήκοντα η Μάριν μπορεί να άφησε ανεκπλήρωτα και ποια από τα καθήκοντά της μπορεί να τέθηκαν σε κίνδυνο, ενώ έπινε τραγουδώντας και χορεύοντας σε ένα ιδιωτικό πάρτι σε σπίτι και αργότερα σε νυχτερινό κέντρο του Ελσίνκι.

Πηγή: Euronews

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments