Διεθνή

Aaron Carter: Πέθανε ο τραγουδιστής σε ηλικία 34 ετών

Aaron Carter: Πέθανε ο τραγουδιστής σε ηλικία 34 ετών
Πάλεψε με ζητήματα εθισμού για χρόνια

Ο Άαρον Κάρτερ, σε ηλικία 34 ετών, ο οποίος κέρδισε από νωρίς τη φήμη ως παιδί της ποπ σταρ και έκανε περιοδείες με το επιτυχημένο συγκρότημα του αδερφού του, Backstreet Boys, πριν ακολουθήσει καριέρα στη ραπ και την υποκριτική, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του κοντά στο Λος Άντζελες το Σάββατο, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

Ένας εκπρόσωπος του Τμήματος Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για βοήθεια στο σπίτι του Κάρτερ στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια το πρωί του Σαββάτου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε μέσα στην μπανιέρα.

Ο Κάρτερ, 34 ετών, έκανε το ντεμπούτο του με άλμπουμ το 1997, όταν ήταν μόλις 9 ετών, και έγινε παιδί ποπ σταρ που εμφανιζόταν συχνά στο Nickelodeon, σύμφωνα με το TMZ και το Hollywood Reporter. Στη συνέχεια στράφηκε στη ραπ στη μουσική του καριέρα και έπαιξε επίσης σε παραγωγές όπως το Broadway Show “Seussical”.

Πάλεψε με ζητήματα εθισμού για χρόνια, μερικές φορές τα μοιράζονταν δημόσια.

Σε μια εμφάνιση του 2019 στην τηλεοπτική εκπομπή ευεξίας διασημοτήτων “The Doctors”, κρατούσε μια τσάντα γεμάτη συνταγογραφούμενα φάρμακα που είπε ότι πήρε αφού διαγνώστηκε με διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, μανιοκατάθλιψη και άγχος.

Ο Κάρτερ πήγε σε κέντρα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά πολλές φορές, με πιο πρόσφατη νωρίτερα φέτος, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την επιμέλεια του γιου του, Πρινς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments