Ελλάδα

12χρονη στον Κολωνό: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος προπονητής

12χρονη στον Κολωνό: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος προπονητής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος κατηγορούμενος προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος κατηγορούμενος προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου, για την υπόθεση βιασμού του 12χονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του κατηγορείται πως συναντήθηκε με την 12χρονη τουλάχιστον 2 φορές στην περιοχή των Σεπολίων όπου και την βίασε έναντι αμοιβής. Ο ίδιος κατά την ανάκριση αρνήθηκε ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά με τη 12χρονη.

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος σε πλοία, αρνούμενος τις κατηγορίες  για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την δικογραφία, φέρεται πως απέκτησε επαφή με την 12χρονη από τον Κολωνό μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 3 φορές στην περιοχή των Σεπολίων όπου και την βίασε.

Ο 55χρονος και ο 43χρονος είναι οι δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων που κατηγορούνται πως βίασαν έναντι αμοιβής την ανήλικη.

Υπενθυμίζεται πως ο 43χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ανηλίκων και είχε καταθέσει ενόρκως πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη αλλά δεν τη είχε συναντήσει ποτέ.

Αύριο Τρίτη τον δρόμο για τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα πάρουν και οι άλλοι δύο συλληφθέντες ο 35χρονος και ο 39χρονος για να απολογηθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments