Ελλάδα

Απεργία 9/11: Ημέρα ταλαιπωρίας – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Απεργία 9/11: Ημέρα ταλαιπωρίας – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, πραγματοποιώντας στάσεις εργασίας - Δείτε ποιες ώρες θα κυκλοφορήσουν

“Νεκρώνει” αύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου όλη η χώρα λόγω της  24ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί, με αιχμή την ακρίβεια και το ενεργειακό κόστος. Η αυριανήημέρα θα είναι δύσκολη και για το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συμμετέχουν με στάσεις εργασίας.

Ποιες ώρες θα κινηθούν:

  • Ο ηλεκτρικός, θα εκτελεί δρομολόγια από τις 9.00 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
  • Το μετρό, θα κινηθεί από τις 9:30 το πρωί έως και τις 3 μετά το μεσημέρι.
  • Το τραμ, θα εκτελεί δρομολόγια από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
  • Τα λεωφορεία, θα κυκλοφορήσουν μεταξύ 9 το πρωί και 9 το βράδυ.
  • Tα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τη λήξη της.
  • Oι γραμμές του ΟΑΣΑ, στις οποίες το συγκοινωνιακό έργο 
εκτελείται με εκχώρηση στα ΚΤΕΛ, θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Τα τρένα και ο Προαστιακός, θα κινηθούν από τις 9 το πρωϊ έως τις 5 το απόγευμα.
  • Χειρόφρενο σηκώνουν τα ταξί για 24 ώρες, ενώ τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.
  • Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air θα υπάρξουν αύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 λόγω της 6ωρης στάσης εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) και της 24ωρης στάσης εργασίας της Ο.Σ.Υ.Π.Α.
Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.