Ελλάδα

Απεργία: Άρχισαν οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Απεργία: Άρχισαν οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/Αρχείου

Από τις 10.30 έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια, ενώ στις 11 έφτασαν οι πρώτοι διαδηλωτές των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Από τις 10.30 έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια, ενώ στις 11 έφτασαν οι πρώτοι διαδηλωτές των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Να σημειωθεί ότι λόγω των συγκεντρώσεων σταδιακά κλείνουν κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας. Για την ώρα κλειστή παραμένει η Πανεπιστημίου.

Τι ισχύει με τα Μέσα Μεταφοράς

Ταξί και πλοία

Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας αποφάσισε και το συνδικάτο αυτοκινητιστών ταξί της Αττικής, που κάλεσε παράλληλα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΑΤΑ. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.

Δημόσιο

Οι υπηρεσίες του δημοσίου, εφορίες, σχολεία, πολεοδομίες νομαρχίες και δήμοι  υπολειτουργούν, ενώ παρόντες στην απεργία δήλωσαν οι νοσοκομειακοί γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Την ίδια ώρα, ελεύθερα χωρίς τους περιορισμούς του Δακτυλίου κυκλοφορούν σήμερα οι οδηγοί στο κέντρο της Αθήνας.

ΣΤΑΣΥ 

Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ): Κυκλοφορία και δρομολόγια από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00. Γραμμές 2 και 3: 24ωρη απεργία και κανένα δρομολόγιο.

Τραμ: Δρομολόγια από τις 08.00 το πρωί έως τις 22.00 Λεωφορεία: 24ωρη απεργία – Κανένα δρομολόγιο. Τρόλεϊ: 24ωρη απεργία – Κανένα δρομολόγιο

Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα

Την ίδια ώρα, ελεύθερα χωρίς τους περιορισμούς του Δακτυλίου κυκλοφορούν σήμερα οι οδηγοί στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή της η Τροχαία αναφέρει: «Λόγω των εξαγγελθεισών, για σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, στάσεων εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και της 24ωρης απεργίας των μελών του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (ΜΙΚΡΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments