Αθλητισμός

Δύσκολη αναμμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό για τον ΠΑΟΚ

Δύσκολη αναμμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό για τον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Την πρώτη του νίκη κόντρα στον Ιωνικό θέλει να κάνει σήμερα ο Ρασβάν Λουτσέσκου

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 21:30 εκτός έδρας τον Ιωνικό Νίκαιας, για την 12η αγωνιστική της Super League.

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε εύκολα τον ΠΑΣ Γιάννενα με 2-0 στην Τούμπα και θέλει να συνεχίσει τις νίκες κόντρα στον μαχόμενο Ιωνικό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα της Νίκαιας είναι η μοναδική ομάδα της Super League την οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μέχρι στιγμής ο Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τον Γιάσμιν Κούρτιτς, καθώς αμφότεροι νιώθουν ενοχλήσεις θα μείνουν εκτός για προληπτικούς λόγους. Τις απουσίες έρχονται να συμπληρώσουν οι Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης, Αντελίνο Βιεϊρίνια, και Κάλεντ Νάρεϊ.

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Οι αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Παναγιώτου , Κάργας ,Ίνγκασον , Νέσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Κουαλιάτα , Μπράντον , Ολιβέιρα και Ρικάρντο.

Πιθανή ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Σοάρες, Σάστρε, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments