Αθλητισμός

Ξεπέρασε την θλάση και θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό

Ξεπέρασε την θλάση και θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Kerkida.net

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Ντομαγκόι Βίντα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Πέμπτης (10/11) για την ΑΕΚ!

Ο Ντομαγκόι Βίντα ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Ντομαγκόι Βίντα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο