Διεθνή

Ενδιάμεσες εκλογές: Έξαλλος Τραμπ – Τα “άκουσε” και η Μελάνια για τον τηλεγιατρό Οζ

Ενδιάμεσες εκλογές: Έξαλλος Τραμπ – Τα “άκουσε” και η Μελάνια για τον τηλεγιατρό Οζ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Τραμπ φέρεται να ήταν «έξαλλος» το πρωί της Τετάρτης κατηγορώντας όποιος έβρισκε μπροστά του, ακόμα και τη σύζυγό του, Μελάνια επειδή τον ενθάρρυναν να υποστηρίξει τον εν λόγω υποψήφιο

Τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων  εκλογών σταδιακά ξεκαθαρίζουν, ωστόσο σε κάποιες πολιτείες έχουν ήδη “κλείσει”, όπως στην Πενσιλβάνια, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ είχε επενδύσει πολλές ελπίδες για τον Ρεπουμπλικανό Δρ. Μεχμέτ Οζ.

Το αποτέλεσμα ωστόσο ήταν μια ανατροπή και δυσάρεστη έκπληξη για τον τέως Αμερικανό πρόεδρο, που είδε τον γνωστό τηλεγιατρό να χάνει την έδρα της Γερουσίας από τον υποψήφιο τον Δημοκρατικών Τζον Φέτερμαν.

Μάλιστα ο Τραμπ φέρεται να ήταν «έξαλλος» το πρωί της Τετάρτης κατηγορώντας όποιος έβρισκε μπροστά του, ακόμα και τη σύζυγό του, Μελάνια επειδή τον ενθάρρυναν να υποστηρίξει τον αποτυχημένο πλέον υποψήφιο, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter, της έμπειρης δημοσιογράφος των New York Times, Μάγκι Χάμπερμαν.

«Ο Τραμπ είναι πραγματικά έξαλλος σήμερα, ειδικά σε σχέση με τον δρα Οζ και κατηγορεί όλους όσοι τον συμβούλευσαν να τον στηρίξει, μεταξύ των οποίων και την σύζυγό του, περιγράφοντας το ως όχι μια από τις καλύτερες αποφάσεις του, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του» έγραψε η δημοσιογράφος στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments