Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς φοράει τα πράσινα που του πάνε

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς φοράει τα πράσινα που του πάνε

Πηγή Φωτογραφίας: Panathinaikos24.gr

Ο Νίκος Παππάς συνεχίζει να προπονείται με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας το προσεχές διάστημα στο rotation του Παναθηναϊκού μετά από δυόμιση χρόνια.

Η παρουσία του Νίκου Παππά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι ήταν μόνο η αρχή. Ο 32χρονος γκαραντ συνέχισε να προπονείται με τους πράσινους, να παρακολουθεί τους αγώνες δίπλα από τον πάγκο μαζί με τους παίκτες που είναι εκτός αποστολής και να αποτελεί κομμάτι της ομάδας.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Pappas (@3pfamilia)

Χαρακτηριστικό άλλωστε πως συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, παραμονή του εντός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια για την EuroLeague.

Η συνεχής παρουσία του μάλιστα στο προπονητικό πρόγραμμα του Ντέγιαν Ράντονιτς μετατράπηκε από προσωρινή σε μόνιμη, όπερ και σημαίνει πως σταδιακά θα υπολογίζεται από τον 52χρονο τεχνικό για το rotation. Πότε θα μπει και με τι χρόνο συμμετοχής θα αποφασιστεί από τον Ντέγιαν Ράντονιτς το προσεχές διάστημα.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Pappas (@3pfamilia)

Το μείζον (και πλέον ουσιαστικό) είναι πως ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στην αγωνιστική καθημερινότητα του Παναθηναϊκού, μετά από δυόμιση χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments