Αθλητισμός

Κάρλος Μουρίνιο: Έκανε νέα… όνειρα για επιστροφή του Πινέδα, πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ΑΕΚ

Κάρλος Μουρίνιο: Έκανε νέα… όνειρα για επιστροφή του Πινέδα, πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Sportdog

Κάρλος Μουρίνιο: «Έχει τρομερές προοπτικές ως παίκτης»

«Φωτιά» στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, λίγες μόλις ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 13η αγωνιστική της Super League.Στο προσκήνιο και πάλι το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα, καθώς λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις του και τα όνειρα επιστροφής του Μεξικανού μέσου στη Θέλτα, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Κάρλος Μουρίνιο, μίλησε για άμεσο comeback!

View this post on Instagram

A post shared by Orbelin Pineda 🎩 (@orbelin7pineda)

Πιο σωστά, ο ισχυρός άνδρας της Θέλτα, έκανε νέα… όνειρα για μια ενδεχόμενη επιστροφή του Πινέδα, μέσα στον Γενάρη, δηλαδή πριν καν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ΑΕΚ. Ο Μουρίνιο ωστόσο αναφέρθηκε και στον βασικό παράγοντα που μπορεί να βάλει «φρένο» στο συγκεκριμένο σενάριο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το συμβόλαιο που έχει με την Ένωση αυτή τη στιγμή ο μέσος από το Μεξικό.

«Είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να επιστρέψει. Εύχομαι να καταφέρουμε να τον φέρουμε πίσω στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν ξέρουμε αν είναι πιθανό να επιστρέψει γιατί έχει συμβόλαιο με μια άλλη ομάδα και υπάρχει και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη μέση.

Ο Ορμπελίν ήταν ένα φοβερό στοίχημα, σκεφτόμασταν ότι θα ήταν ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα. Για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να ταιριάξει με τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά ίσως να μην έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει από τη Θέλτα. Έχει τρομερές προοπτικές ως παίκτης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments