Αθλητισμός

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεν πάει Κατάρ ο Καστίγιο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεν πάει Κατάρ ο Καστίγιο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου godisageek

Την ανακοίνωση έκανε ο πρέσβης του Ισημερινού στην Ντόχα

Να μην περιμένουν τον Μπράιν Καστίγιο στο Κατάρ, όπως ενημέρωσε ο πρέσβης του Ισημερινού στην Ντόχα, Πασκουάλ Ντελ Τσιόπο.

Ο Μπράιαν Καστίγιο ήταν ο πρωταγωνιστής της ιστορίας που ήρθε μετά από αίτημα του CAS, το οποίο τελικά αποφάσισε ότι η ομάδα του Ισημερινού θα μπορέσει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ωστόσο, λίγο μετά την παράδοση της τελικής λίστας από τον Γκουστάβο Αλφάρο, ο πρεσβευτής της χώρας στο Κατάρ διαβεβαίωσε ότι δεν περιμένουν τον αμυντικό στη Ντόχα!

«Δυστυχώς, ο Μπάιρον Καστίγιο δεν θα έρθει. Θα ήταν η τελευταία πινελιά της λίστα αλλά δυστυχώς τα νέα που έχουμε είναι ότι δεν έρχεται», είπε ο Πασκουάλ Ντελ Τσιόπο, ο διπλωμάτης του Ισημερινού στο Κατάρ, σε συνέντευξή του στο πρόγραμμα “Impact Facts“.

«Είναι μια απόφαση που έχει λάβει η Ομοσπονδία, τη σέβομαι. Το πιο ασφαλές είναι να αποφύγουμε μελλοντικά προβλήματα», πρόσθεσε ο πρέσβης του Ισημερινού, ώρες αφότου ο Γκουστάβο Αλφάρο παρέδωσε την τελική λίστα του Ισημερινού για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η απόφαση του TAS στην περίπτωση του Μπράιαν Καστίγιο

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2022, όταν κατατέθηκε μια καταγγελία στη FIFA, η οποία ισχυριζόταν πιθανή παραποίηση των εγγράφων που αποδεικνύουν την υπηκοότητα του Ισημερινού ποδοσφαιριστή. Μετά από αυτό, η Πειθαρχική Επιτροπή απέρριψε όλες τις κατηγορίες, γι’ αυτό και οι ομοσπονδίες της Χιλής και του Περού πήγαν στο TAS.

Μετά την αξιολόγηση της κατάστασης στις 15 Σεπτεμβρίου, το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρηθεί η κατάταξη της ομάδας με επικεφαλή τον προπονητή, Γκουστάβο Αλφάρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments