Αθλητισμός

Άρης: Η ομάδα που βρίσκει αγωνιστική «ταυτότητα»

Άρης: Η ομάδα που βρίσκει αγωνιστική «ταυτότητα»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οι κιτρινόμαυροι «αποτύπωσαν» στις δυο τελευταίες αγωνιστικές τη βελτίωση τους και με ισάριθμα αποτελέσματα, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο

Οι κιτρινόμαυροι «αποτύπωσαν» στις δυο τελευταίες αγωνιστικές τη βελτίωση τους και με ισάριθμα αποτελέσματα, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ το θέμα με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό πρέπει να λυθεί άμεσα για το συμφέρον του Άρη.

Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη, αυτή τη φορά με 4-0 εκτός έδρας επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Νίκη ουσίας και ψυχολογίας για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου. Ουσίας, καθώς μείωσε την βαθμολογική της απόσταση από τις πρώτες θέσεις, αλλά και ψυχολογίας, καθώς της επιτρέπει να δουλέψει απερίσπαστη στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, εξαιτίας της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο Άρης προσπαθούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα να βρει την αγωνιστική του «ταυτότητα». Πιο συγκεκριμένα, ο Πάρντιου επιχειρούσε να βάλει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι, εν μέσω επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Άρης ήταν βελτιωμένος στον αγωνιστικό χώρο από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Για την ακρίβεια, ήταν πολύ καλός τακτικά και στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό -επιλέγοντας, βέβαια, διαφορετική προσέγγιση- και «προδόθηκε» από ένα λάθος της άμυνας στις καθυστερήσεις.

Από την αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης στο Κλεάνθης Βικελίδης, άρχισε να «παράγει» φάσεις και να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Εμφάνισε, όμως, όπως και στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τη γνωστή αδυναμία να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του. Στα δυο αυτά παιχνίδια, βέβαια, του ακυρώθηκαν και δυο γκολ, χωρίς να είναι ξεκάθαρες οι φάσεις.

Ο Άρης ξέσπασε επί της Λαμίας στο Κλεάνθης Βικελίδης και αυτό του έδωσε και ψυχολογική ώθηση. «Έλυσε» τα πόδια των παικτών του η νίκη αλλά κυρίως η αυτοπεποίθηση που κέρδισαν από το ευρύ σκορ. Κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν εξαιρέσει, μάλιστα, κανείς, ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ του Φαμπιάνο, στο οποίο ο Άρης δέχτηκε πίεση, γενικά έκανε ένα πολύ άνετο «πέρασμα» από τα Ιωάννινα.

Η νίκη έδωσε ηρεμία στα αποδυτήρια και την ευκαιρία στον Πάρντιου να δουλέψει υπό τις καλύτερες συνθήκες στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Μέχρι την επιστροφή των παικτών, όμως, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα που προέκυψε με τον Μανσίνι.

Υπάρχουν υποθέσεις και δεδομένα, στη συγκεκριμένη υπόθεση. Το δεδομένο είναι, καθώς το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ότι έστω και με καθυστέρηση, τη συγκεκριμένη στιγμή δεν του οφείλεται ούτε ένα ευρώ. Το συγκεκριμένο θέμα, έχει αναγκάσει το κόσμο να κάνει υποθέσεις. Άλλοι λένε ότι του «φούσκωσε» τα μυαλά άλλη ομάδα, άλλοι ότι υπάρχουν άνθρωποι, που τον επηρεάζουν αρνητικά, άλλοι ότι είναι «χολωμένος» από την απόφαση του Καρυπίδη να μην το πουλήσει πριν λίγο καίρό.

Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα, γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον του Άρη. Ο Μανσίνι αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Άρη και πρέπει να βρεθεί λύση, προκειμένου να συνεχίζει να αξιοποιείται ή να παραχωρηθεί, «φέρνοντας» στα ταμεία της ΠΑΕ τα ανάλογα ανταλλάγματα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments