Trash

Μόνο λύπη: Χαϊκάλης για τον Μίχο – «Είναι εποχή που θέλει πολύ σεξ και Φταίει ο Κρόνος»

Μόνο λύπη: Χαϊκάλης για τον Μίχο – «Είναι εποχή που θέλει πολύ σεξ και Φταίει ο Κρόνος»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου - ΟΚ!

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά»

Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις του πρώην ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη για τον βιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο που κακοποιούσε την 12χρονη στον Κολωνό.

Έχοντας ξεκινήσει νέα καριέρα ως αστρολόγος, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του παιδοβιαστή, υποστηρίζοντας ότι υπεύθυνος είναι ο πλανήτης Κρόνος, για τις ορέξεις του Μίχου, ο οποίος αυτή την περίοδο… θέλει πολύ σεξ.

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά» ακούγεται να λέει ο Χαϊκάλης στο απόσπασμα που μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό».

Εξοργισμένος Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του πρώην ηθοποιού: «Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments