Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον Γενάρη Έναν στόπερ και έναν εξτρέμ

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον Γενάρη Έναν στόπερ και έναν εξτρέμ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει προχωρήσει την έρευνά του για να κλείσει βασικό στόπερ ενώ θα ενισχυθεί μεταγραφικά και σε άλλες θέσεις.

Ξέχωρα από τον τραυματισμό με θλάση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο ματς με την ΑΕΚ που λογικά θα επιστρέψει μέσα στον Δεκέμβριο για να ενισχύσει ξανά την ομάδα του ο Ολυμπιακός έχει ήδη δρομολογήσει την έρευνά του για στόπερ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πηγές τις τελευταίες 15-20 μέρες έχει εντείνει το τσεκάρισμά του και έχει πλησιάσει στο να βρει τον στόπερ που θέλει και να τον κλείσει.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Να το πάμε και κάπως παρακάτω; Ο Ολυμπιακός θα ήθελε όπως και να είχε έναν ακόμα στόπερ διότι με βάση τη διαχείριση του Μίτσελ οι τρεις στόπερ που έπαιζαν τώρα τελευταία ήταν οι Ντόι, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ρέτσος. Οι Ουσεϊνού Μπα και Παπέ Σισέ (με τον Σισέ να έχει μπει στην αποστολή της Σενεγάλης για το Μουντιάλ) ήταν εκτός των πλάνων του λόγω των θεμάτων ετοιμότητάς τους αλλά και επειδή άλλαξε η ιεραρχία των στόπερ.

Άρα με τη συγκεκριμένη διαχείριση ο Ολυμπιακός είχε σε πρώτο πλάνο τρεις στόπερ. Εννοείται πως η μεταγραφική αναζήτηση αφορά βασικό στόπερ. Τώρα ο Ολυμπιακός επίσης ψάχνει ακραία μπακ. Είναι ιδιαίτερα πιθανό να το κάνει και για τις 2 πλευρές του. Και για δεξιά και για αριστερά και ενώ θα κάνει τσεκάρισμα της αγοράς και για τουλάχιστον έναν εξτρέμ (καθώς θα του φύγει ο Ντε Λα Φουέντε και έτσι και αλλιώς ποσοτικά οι εξτρέμ που χρησιμοποιούνται δεν είναι τόσο πολλοί).

Τι ζητά ο Ολυμπιακός στην αγορά για τον Γενάρη

  • Έναν στόπερ
  • Δύο ακραία μπακ, έναν αριστερά και έναν δεξιά
  • Έναν εξτρέμ (που ενδεχομένως να μπορεί να παίξει και φορ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments