Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Η ώρα των ανακοινώσεων για την υποψηφιότητά του

Ντόναλντ Τραμπ: Η ώρα των ανακοινώσεων για την υποψηφιότητά του
Παρότι το κλίμα στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών δεν είναι ευνοϊκό για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο μετά τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών, που δεν "εκτόξευσαν" το "κόκκινο κύμα" και ιδιαίτερα τους υποψηφίους που στήριξε ο Τραμπ, ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη “σημαντική” ανακοίνωση της 15ης Νοεμβρίου, που έχει προαναγγείλει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ με όλα να συνηγορούν πως πρόκειται να είναι εκ νέπυ υποψήφιος για τρίτη φορά για τον προεδρικό θώκο.

Παρότι το κλίμα στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών δεν είναι ευνοϊκό για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο μετά τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών, που δεν “εκτόξευσαν” το “κόκκινο κύμα” και ιδιαίτερα τους υποψηφίους που στήριξε ο Τραμπ, ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή, με τις ανακοινώσεις να γίνονται – όπως άλλωστε έχει πει – από την έπαυλή του στο Μαρ-Α-Λάγκο.

Με τον νυν Δημοκρατικό Αμερικανό πρόεδρο να παραπέμπει τις οριστικές αποφάσεις τους για το επόμενο έτος, στους Ρεπουμπλικανούς η προεκλογική περίδος έχει ήδη ξεκινήσει κι εκτός από τον Ντόναλντ Τραμπ, αρκετοί είναι εκείνοι που θα μπουν στην κούρσα του προεδρικού χρίσματος από το κόμμα.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Τραμπ στους Ρεπουμπλικάνους

Σύμφωνα με το Business Insider, ο Πομπέο έχει ήδη κυκλοφορήσει μια σειρά ψηφιακών διαφημίσεων στις πρώτες προεδρικές πολιτείες, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ, ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη δική του υποψηφιότητα για την προεδρία το 2024. Το Pompeo’s Champion American Values (PAC) αύξησε την παρουσία του στις ψηφιακές διαφημίσεις στις 9 Νοεμβρίου, μια ημέρα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές, σύμφωνα με μια ανασκόπηση του Insider για τα διαφημιστικά δεδομένα του Facebook.

Ο Πομπέο έχει πει ότι μια προεδρική υποψηφιότητα Τραμπ για το 2024 δεν θα τον εμποδίσει από μόνη της να μπει στην κούρσα.

Άλλα ονόματα που αναφέρονται συχνά ως πιθανοί υποψήφιοι των Ρεπουμπλικάνων για το 2024 περιλαμβάνουν τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, τον πρώην αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, τον γερουσιαστή Τεντ Κρουζ του Τέξας, τον κυβερνήτη της Βιρτζίνια, Γκλεν Γιάνγκκιν, τον γερουσιαστή Τομ Κότον του Αρκάνσας, τον γερουσιαστή Ρικ Σκοτ της Φλόριντα , η Κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Κρίστι Νόεμ, ο γερουσιαστής Τιμ Σκοτ της Νότιας Καρολίνας, ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι και την Νίκι Χέιλι, πρώην πρέσβης των Ηνωμένων Εθνών επί Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments