Lifestyle

ΕΡΤ: Οι καινούργιες σειρές, τα εορταστικά προγράμματα και η λαμπερή Eurovision

ΕΡΤ: Οι καινούργιες σειρές, τα εορταστικά προγράμματα και η λαμπερή Eurovision

Πηγή Φωτογραφίας: Monopoli.gr

ΕΡΤ: Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι σειρές που θα βγουν στον αέρα.

Οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που ανήκει στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», για να αναλάβει μία εορταστική εκπομπή. Πιθανότατα, θα προβληθεί παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα «πακέτο» εορταστικών εκπομπών που ετοιμάζει ο σταθμός.

Μέχρι τα τέλη του 2022, η ΕΡΤ θα ανακοινώσει και τον φετινό μας εκπρόσωπο στην Eurovision. Οι προτάσεις από διάφορους καλλιτέχνες έχουν κατατεθεί και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα ραντεβού προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι σειρές που θα βγουν στον αέρα. Οι ιθύνοντες της ΕΡΤ1 έχουν αποδείξει, τις τελευταίες σεζόν, το πόσο επενδύουν στη μυθοπλασία. Έτσι, στα τέλη του 2022 και στις αρχές του 2023, θα δούμε τρεις νέες παραγωγές να κάνουν πρεμιέρα.

View this post on Instagram

A post shared by Η Παραλία (@ertparalia)

Μία από αυτές θα φέρει τον τίτλο «Η Παραλία». Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Το Κορίτσι με το Σαλιγκάρι», της Πηνελόπης Κουρτζή, και μας μεταφέρει στα Μάταλα, στο κοινόβιο των Χίπις. Η πρωταγωνίστρια είναι η Δανάη Μιχαλάκη και στο πλευρό της θα δούμε μοναδικούς κι αγαπημένους μας ηθοποιούς, όπως τους Κώστας Νικούλι, Μάκη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μοθωναίο, Γιούλικα Σκαφίδα, Μπέττυ Λιβανού, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Νίκο Ψαρρά, Γιώργο Νινιό. Η Δανάη θα υποδυθεί την Υπατία Αρχοντάκη, μία κοπέλα που μεγάλωσε στην Κρήτη και σπούδασε στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στα Μάταλα, θα ανακοινώσει τον γάμο της με τον Γιάννη Κακουράκη. Όμως ένα γεγονός με το οποίο θα έρθει αντιμέτωπη θα της αλλάξει την ζωή. Μια πρόσκληση, ένας καταυλισμός χίπηδων, μια γνωριμία, μια δολοφονία και ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν, είναι μερικά από αυτά που θα παρακολουθήσουμε.

Πρώτη επίσημη, το επόμενο διάστημα, θα κάνει και το «Βραχιόλι φωτιάς». Με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νεφέλη Κουρή, και με την υπέροχη μουσική του Μίνωος Μάτσα, το σίριαλ μέσα από οκτώ επεισόδια, μας ταξιδεύει στις αρχές του 20ού αιώνα, σε μια εποχή με αλλεπάλληλες συγκρούσεις, δυνατούς έρωτες και ανελέητες φωτιές.

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης του 1917 αναγκάζει την οικογένεια του Εβραίου επιχειρηματία Μωής Κοέν να αναζητήσει καταφύγιο σε έναν τσιγγάνικο καταυλισμό. Εκεί, η σύζυγός του, Μπενούτα, φέρνει στον κόσμο τον Ιωσήφ, ένα παιδί γεννημένο κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά. Η ιστορία της φωτιάς, που άλλοτε δημιουργεί και άλλοτε καταστρέφει, δείχνει να ακολουθεί τον Ιωσήφ σε όλη του τη ζωή. Η οικογένειά του ζει τον εμπρησμό του Κάμπελ, τη χρεοκοπία του πατέρα και τη φυγή της μεγάλης του αδελφής, Ζακλίν, από το σπίτι, προκειμένου να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της με τον χριστιανό Κωνσταντίνο. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος «καίει» όσα ο Ιωσήφ γνώριζε μέχρι τότε, με τραγική κατάληξη τη μεταφορά της οικογένειας στο κολαστήριο του Αουσβιτς. Κι όμως, μέσα απ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα υλικό που αντέχει ακόμα. Που καμιά φωτιά δεν καταφέρνει να το λιώσει, αλλά αντίθετα το κάνει ακόμα πιο δυνατό!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments