Ζώδια

Ζώδια 15/11/2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια 15/11/2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια 15/11/2022: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Τοξότη , μία πολύ σωστή απόφαση για σένα θα ήταν να το ρίξεις στη δουλειά με περισσότερο κέφι, να προγραμματίσεις αλλαγές που θα θέλεις σύντομα να γίνουν, να οργανώσεις το χρόνο σου και τα σχέδια σου και να φροντίσεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σου δώσουν τις σωστές πληροφορίες ή θα ήταν δυνατό να σε βοηθήσουν. Σταδιακά η ζωή σου επιστρέφει σε μία κανονικότητα, είσαι απόλυτα συνεπής και δραστήριος στα καθήκοντά σου και λαμβάνεις και την ανάλογη ανταπόδοση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλερτ μέσω διαδικτύου, νέες γνωριμίες, ερωτικές περιπέτειες και περισσότερη αισιοδοξία και αυθορμητισμός. Οι μέρες σου γεμίζουν γέλιο, χαρά και ικανοποίηση στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα κρίνεται άκρως αποκαταστατική για τα οικονομικά σου! Θα μπορέσεις να προβείς σε επαγγελματικές συζητήσεις που θα σε ευνοήσουν!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, οι εκκρεμότητες που έχεις είναι πολλές και μετά την ολοκλήρωση της Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιο σου, συνεχίζουν οι μέρες σου είναι έντονες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικογενειακά! Τις ημέρες αυτές θα χρειαστεί να αποκοπείς από παλιές συνήθειες, προκειμένου να έχεις μεγαλύτερη πρόοδο στην ζωή σου! Κλείνεσαι λίγο περισσότερο στον εαυτό σου, αυτοσυγκεντρώνεσαι, ανακτάς δυνάμεις, προκειμένου να βρεις λύσεις στις δυσκολίες που είχαν εμφανιστεί στην ζωή σου! Σταδιακά μπαίνεις στην γραμμή εκκίνησης και επανόρθωσης των σπασμένων και αυτό είναι κάτι που θα το υλοποιήσεις με απόλυτη επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται ακόμα χρόνος για να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου, αλλά και για να ξεπεράσεις γεγονότα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά χρειάζεται χρόνος, προσπάθεια, οργάνωση και θυσίες προκειμένου να ανασυνταχτείς και να νιώσεις πιο σίγουρος! Στα οικονομικά το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα φέρνει κάποιες απώλειες

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Τοξότη και σταδιακά βελτιώνονται οι συνθήκες στις σχέσεις καις τις συνεργασίες σου. Με το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα αποσυντονιστείς στην οργάνωση και θα χαρακτηρίζεσαι από έλλειψη οργάνωσης στα επαγγελματικά σου! Τα οικονομικά σου θα έχουν μικρές βελτιώσεις. Συγκράτησε τον υπερβολικό ενθουσιασμό στα μεγάλα λόγια που θα ακούσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα αρχίζει να φτιάχνει το τοπίο και οι μέρες προσφέρονται για όμορφες επικοινωνίες, συναντήσεις και αναθέρμανση σχέσης. Δεν είναι όμως η ιδανική στιγμή για να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αναλαμβάνεις περισσότερες εργασίες από αυτές που μπορείς να ολοκληρώσεις με συνέπεια! Στα οικονομικά σου παίρνεις μία ανάσα που σε βοηθά να διαχειριστείς τις προκλήσεις!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, την εβδομάδα που ακολουθεί θα δεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει γρήγορα! Στα επαγγελματικά υπάρχουν δυσκολίες, όμως κάνεις και μεγάλα σχέδια για την πορεία σου! Οι καθυστερήσεις δεν θα λείπουν, μην χάνεις το κουράγιο σου και γίνεσαι απότομος με τους ανθρώπους που αγαπάς. Θα καταφέρεις να βρεις λύσεις αρκεί να λειτουργήσεις με προσοχή και μεθοδικότητα. Είναι πολύ πιθανό να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λίγο πριν αποχωρήσει ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, σου προσφέρουν πολύ όμορφες στιγμές στα ερωτικά σου! Μία τρυφερή γνωριμία θα έχει πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον! Ευνοείσαι περισσότερο εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανησυχίες για τα εργασιακά σου δεν λείπουν, όμως με υπομονή και εργατικότητα θα το περάσεις αυτό το στάδιο που είναι εντελώς προσωρινό! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε «ζόρικη» κατάσταση

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα θα έχεις κάποια εντελώς προσωρινή δυσκολία τα οικονομικά, όμως η εργασία σου θα αποδίδει καλά! Οι καθυστερήσεις υποχωρούν, ενώ οι προοπτικές που ανοίγονται τώρα για το μέλλον σου είναι σαφώς πολύ καλύτερες. Βρίσκεσαι στην διαδικασία λήξης μίας συνεργασίας και φροντίζετε για την αντικατάσταση της. Διανύεις μία περίοδο που θα χρειαστεί να μην εκτίθεσαι άσκοπα και να μην ανακοινώνεις τα προσωπικά σου σχέδια. Μην αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις περάσει δύσκολα και έχεις βιώσει μοναξιά, όμως από αυτή την εβδομάδα που θα περάσουν ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη, το κλίμα γίνεται πιο θερμό και αναμένεται να έχεις όμορφες ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις έκπληξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι δυνατός και κανείς δεν μπορεί να υπονομεύσει την θέση σου, ή να μειώσει την αξία σου! Στα οικονομικά σου αναμένεται μία προσωρινή στασιμότητα, απόφυγε τα έξοδα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, κυριαρχεί μία στασιμότητα αυτή την εβδομάδα (κυρίως στα επαγγελματικά σου) κάτι το οποίο κρίνεται φυσιολογικό μετά τις Εκλείψεις που προηγήθηκαν. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν καλές προοπτικές για το μέλλον σου, αρκεί να προσφέρεις πολύ περισσότερα από τον εαυτό σου, χωρίς να πηγαίνεις πάντα ακολουθώντας τα πρέπει της λογικής σου! Η προνοητικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις στα μικρά ζητήματα της καθημερινότητας. Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από τοξικούς ανθρώπους που στραγγίζουν την ενέργειά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να δεις την θετική πλευρά των θεμάτων που σε απασχολούν και να αποφύγεις να ασκήσεις κριτική σε ότι δεν σου φαίνεται σωστό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι στάσιμη και αυτό σε ανησυχεί, όμως σταδιακά θα καταφέρεις να βρεις λύσεις. Στα οικονομικά δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά οι κινήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα φέρουν καρπούς λίγο αργότερα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ζυγέ, θα χρειαστεί να επιβληθείς περισσότερο στον εαυτό σου, για να πάψεις να μεγαλώνεις τα προβλήματα σου, αναμασώντας όλα τα στραβά που έχουν γίνει σε παρελθόντα χρόνο. Είναι ο καιρός να αφήσεις κάποιες καταστάσεις πίσω, να ανανεώσεις τις γνωριμίες σου, να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στην εργασία αλλά και να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να αφοσιωθείς σε σένα και να βελτιώσεις τις συνήθειες σου αλλά και την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου συνεχίζεις να έχεις πολλά παράπονα μαζεμένα από καταστάσεις που μεσολάβησαν. Γύρνα τη σελίδα και επωφελήσου την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Τοξότη που βοηθούν για όμορφες ερωτικές συναντήσεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνεχίζεις να έχεις έντονο στρες για την έκβαση κάποιων υποθέσεων. Στα οικονομικά τρέχουν από παντού τα έξοδα, όμως αναμένεται και μία τυχερή στιγμή για σένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Οκτωβρίου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, το διάστημα συνεχίζει να είναι έντονο και νιώθεις ότι έχεις βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, όπου προσπαθείς να βρεις τρόπο διαφυγής. Αυτή την εβδομάδα θα οργανώσεις την εργασία σου, θα πάρεις ηθική και υλική ικανοποίηση, ενώ και η προσωπική σου ζωή θα αρχίζει να μπαίνει σε μία καλύτερη εποχή! Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία καλύτερη πορεία! Μην ξεχνάς ότι έχεις καταφέρει ως σήμερα, είναι όντως πολλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λίγο πριν αποχωρήσει ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σχηματίζουν θετικές γωνίες με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα και σου προσφέρουν όμορφες μέρες και ευκαιρίες αποκατάστασης μίας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις και ξεπερνάς τις επαγγελματικές δυσκολίες και οργανώνεις καλύτερα τον χρόνο σου και την εργασία σου! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις μία σημαντική ανάσα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη και αυτή την εβδομάδα είναι πολλά που πρέπει να «τρέξεις» και η υπερβολική σου δραστηριότητα σε κάνει αρκετά νευρικό και απόλυτο στο περιβάλλον σου! Δείξε προσοχή στην εργασία σου γιατί οι αντιδράσεις σου δεν θα είναι πάντα εύστοχες. Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή ότι αυτή την εβδομάδα πρέπει να λειτουργήσεις πειθαρχημένα, χωρίς να αγνοείς τις ευθύνες των πράξεων και των επιλογών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπαίνεις σε φάση ουσιαστικής ανανέωσης ενώ υπάρχουν και κατακτήσεις που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στα καβγαδάκια με τους συνεργάτες στην δουλειά, η εβδομάδα θα είναι εκρηκτική! Στα οικονομικά είσαι αρκετά σφιγμένος, όμως έχεις ταλέντο στην διαχείρισή τους!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου. Δεν είναι ο καιρός να ξοδεύεις χρήματα άνευ σοβαρού λόγου, ενώ ακατάλληλο είναι το διάστημα για σημαντικές επενδύσεις, δάνεια, ή τολμηρές ενέργειες. Στα προσωπικά σου, καλό είναι να είσαι συγκρατημένος στα λόγια σου γιατί μπορεί να λάβεις λάθος συμβουλές από τρίτους, ή να φανερωθούν μυστικά σου! Οι δικοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου για να σε ηρεμούν και να σε καθοδηγούν σωστά, το πιο σημαντικό όμως είναι να κατανοείς ότι θέλουν να σε βοηθήσουν και να μην αντιδράς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για έρωτες, γιατί είσαι φορτισμένος με πολλά και άθελά σου εκφράζεσαι έντονα, με γκρίνια απέναντι στο ταίρι σου! Μία νέα ερωτική ιστορία σου φαίνεται μυστήρια και αλλόκοτη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί αστάθεια, στασιμότητα και εκνευρισμός! Τα οικονομικά είναι ευάλωτα, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι προσεχτικές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα μην χάνεις χρόνο σκεπτόμενος όλα αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις και να διορθώσεις. Δώσε περισσότερο χώρο στον εαυτό σου για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες εκείνες που θα φέρουν περισσότερη χαρά στην ζωή σου! Είναι ο κατάλληλος καιρός να φιλτράρεις τις επαφές και τις σχέσεις σου και να επικεντρωθείς περισσότερο σε ότι έχει αξία! Η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται και μπαίνουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου μπαίνουν σε μία νέα όμορφη περίοδο, όπου αναμένεται να λάβεις επιβεβαίωση, πολύ πιθανό και από ερωτική ιστορία του παρελθόντος. Θα χρειαστεί ωστόσο να αποφύγεις την βιασύνη στις αποφάσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχεις σιγουρέψει κάποια πράγματα όμως υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά φρόντισε να αποφύγεις τον δανεισμό!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, καθώς οδεύουμε στην καρδιά του Νοεμβρίου, οι συνθήκες για σένα βελτιώνονται, ενώ καλείσαι να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα που υπάρχει στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σου. Πολλά από όσα διαδραματίζονται γύρω σου δεν τα επέλεξες, αλλά αναγκάζεσαι να τα δεχθείς και να τα υποστηρίξεις. Έχεις πολλά που πρέπει να διευθετήσεις αυτό τον καιρό και πρέπει να παραμείνεις μακριά από τις πλάνες, αλλά και από ανθρώπους που εσκεμμένα σε καθυστερούν! Έχεις την δύναμη και θα καταφέρεις να οδηγήσεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς από στερεότυπα και αγκυλώσεις και να βάλεις τα πράγματα σε μια καλύτερη βάση! Να αναλογίζεσαι τις συνέπειες των επιλογών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα δεν υπάρχουν οι εξελίξεις που θα θελες ή θα περίμενες, όμως λαμβάνεις κάποια είδηση που θα προσφέρει ανάσα ανακούφισης, γιατί θα αφορά και χρήματα που περίμενες!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments