Lifestyle

Ένας έρωτας που κρατάει 20 χρόνια: Ο Μιχάλης Ρακιντζής με το κορίτσι του «3,2,1», Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου

Ένας έρωτας που κρατάει 20 χρόνια: Ο Μιχάλης Ρακιντζής με το κορίτσι του «3,2,1», Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Σπάνια κοινή φωτογραφία

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει συνειδητά ο Μιχάλης Ρακιντζής.Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2002, επιμένει στις πολύ περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις. Σε μία από αυτές, βρέθηκε στο μαγαζί της Έλενα Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή. Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Σε πλευρό του ήταν η για περισσότερα από 20 χρόνια σύντροφός του, Κωσταντίνα Στεφανοπούλου, την οποία γνωρίσαμε στα ’90s μέσα από την εκπομπή «3, 2, 1» στον ΑΝΤ1.

«Απογευματινή επίσκεψη-έκπληξη!!!!! Είμαστε τόσο χαρούμενοι που σας είδαμε Μιχάλη Ρακιντζή & Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου. Να μας ξαναERTHEτε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελενα Τσαβαλιά.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής είχε μιλήσει παλαιότερα για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του. Όπως είχε πει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ενώ είχε πει στη δισκογραφική του εταιρία να μην κάνει εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, μόλις την είδε στην τηλεόραση επέμεινε να πάει.

Έτσι γνωρίστηκαν και είναι μαζί μέχρι σήμερα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments