Ζώδια

Εβδομαδιαία Ζώδια: Ευχάριστη, γεμάτη υποσχέσεις θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους

Εβδομαδιαία Ζώδια: Ευχάριστη, γεμάτη υποσχέσεις θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στο ξεκίνημα τις εβδομάδας θα δούμε οι προοπτικές ανοίγονται μπροστά μας θα είναι πολύ σημαντικές, ενώ αρκετοί θα είναι οι τυχεροί που θα την έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν είτε για δουλειές είτε για διασκέδαση .

Την Δευτέρα 21/11

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει νωρίς το πρωί ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος για σημαντικές επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 22/11

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα εγκαινιάσει την φετινή περίοδο των γενεθλίων τους και μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς) να δώσουν λύσεις στις υποθέσεις που τους απασχολούν, κλείνοντας ουσιαστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

Την Τετάρτη 23/11 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και οι διαδοχικές όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και τετραγώνου από το ζώδιο του Σκορπιού, θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση και θα ωθήσει να συμπεριφερθούν με ψυχρότητα, στους συνεργάτες και στους δικούς τους ανθρώπους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Δίας θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και θα μπει σε στάση.

Την Πέμπτη 24/11

Η Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) των 3 πρώτων ημερών. Ενώ θα ωθήσει να κάνουν μια νέα αρχή στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 25/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και οι διαδοχικές όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη, και τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, εξαιτίας λανθασμένων εκτιμήσεων. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Δίας θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία στους Ιχθύς.

Το Σάββατο 26/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα.

Ενώ την Κυριακή 27/11

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι: Βλέπω τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μου και κυνηγάω τα όνειρα μου, χωρίς να φοβάμαι το καινούργιο και την περιπέτεια.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Τοξότες.

Πηνελόπη Παπουτσή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments