Ζώδια

Ερωτοσκόπιο 21/11/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο 21/11/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο 21/11/2022: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ καλή στιγμή για σας τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου. Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης, θα ενεργοποιήσει τις πνευματικές σας αναζητήσεις, αλλά και θα ανοίξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή, είναι μία αρκετά βοηθητική όψη για σας, όπου θα ανανεώσει την συναισθηματική σας ζωή. Επίσης θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες σκέψεις σας και επαφές, που θα βοηθήσουν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη, ενεργοποιεί τις πολύ σημαντικές σας σχέσεις, εφόσον βρίσκεται στον δικό σας άξονα. Έχετε ανάγκη να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας, αλλά και να ακούσετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις σκέψεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, είναι μία στιγμή πολύ ευνοϊκή για να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ το φιλικό σας περιβάλλον θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε μία απόφαση σας. Βέβαια από τις 13.16 έως 19.15, καλό είναι να μην μπείτε στην δράση των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ

Η καλή γωνία που σχηματίζει το δικό σας ζώδιο, με την πολυαστρία στον Τοξότη, είναι μία ευκαιρία να ανανεωθείτε και να νιώσετε καλά μέσα από τις προσωπικές σας επιλογές. Βέβαια η ρευστότητα σε σημαντικές επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις, δεν έχουν σκοπό να φύγουν από την καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή τους ανθρώπους που είναι η φυσική σας οικογένεια, ή νιώθετε ότι είναι, λόγο συνθηκών. Ίσως θελήσετε να φροντίσετε τον χώρο σας, να τον διακοσμήσετε και να τον γεμίσετε με αγάπη και φροντίδα, για όσους κατοικούν μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σήμερα στα καλύτερα της, αλλά θα έχετε και κάποιες ατυχείς στιγμές στα οικογενειακά σας. Θέματα που αφορούν ένα ακίνητο, ή τα χρήματα σας, από άτυχες επιλογές σήμερα και αύριο, μπορεί να έχουν περίεργες ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα για τα οικονομικά σας, ώστε να κλείσετε συμφωνίες, αλλά και να κάνετε ενδιαφέρουσες αγορές. Ίσως μάλιστα μία είδηση, σας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Από το βράδυ θα ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας έχουν προβληματίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, οι εξελίξεις θα είναι αρκετά καλές για την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Μία συμφωνία, ίσως να είναι αρκετά σημαντική, ιδίως αν οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία έντονη φλυαρία βρίσκεται πίσω σας και αυτό σαν γεγονός θα πρέπει να το προσέξετε. Πολλά πράγματα μπορεί να τα αγνοείτε και να γίνονται για εσάς, χωρίς την φυσική σας παρουσία, αλλά και την δική σας γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν αυτή την περίοδο πρόσωπα που θέλουν να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν λύσεις σε κάποιους προβληματισμούς σας. Ίσως μάλιστα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας εκφράσει τα συναισθήματα του προς εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Επαγγελματικές οι επιδιώξεις σας σήμερα, όπου με πολύ ευκολία θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε, να κάνετε ένα πλάνο για κάποιες κινήσεις σας, αλλά και να βρείτε συνοδοιπόρους που εκφράζουν την ίδια με την δική σας ιδεολογία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments