Αθλητισμός

Οι «Έλληνες» που αν διακριθούν στο Μουντιάλ, θα πάρουν τη μεγάλη μεταγραφή

Οι «Έλληνες» που αν διακριθούν στο Μουντιάλ, θα πάρουν τη μεγάλη μεταγραφή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το Μουντιάλ του Κατάρ έχει ανοίξει τις πύλες του, στις ομάδες που θα αγωνιστούν στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Το Μουντιάλ του Κατάρ έχει ανοίξει τις πύλες του, στις ομάδες που θα αγωνιστούν στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Από το πανηγύρι αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει και το ελληνικό πρωτάθλημα που έχει στείλει και εκείνο τους εκπροσώπους του.

Συνολικά 13 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Superleague δίνουν το «παρών» στα γήπεδα του Κατάρ. Αυτοί είναι οι Ιν Μπεομ Χουάνγκ – Σισέ – Κουντέ – Ουί Τζο Χουάνγκ / Πινέδα – Βίντα – Μοχαμαντί – Σιμάνσκι – Χατζησαφί / Ενκουλού / Ζίφκοβιτς / Κορνέλιους / Κεσχρίντα.

Από τα ονόματα αυτά ήδη οι ξένοι σκάουτερ έχουν ξεχωρίσει δύο. Είναι εύκολο κάποιος να βρει ποιοι είναι, καθώς με τις εμφανίσεις τους έχουν στρέψει την προσοχή πάνω τους.

Οι Χουανγκ Ιν Μπέομ και Ορμπελίν Πινέδα αριβάρισαν στα μέρη μας το καλοκαίρι και έγιναν αμέσως σημείο αναφοράς για Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Η χρηματιστηριακή τους αξία είναι παρόμοια, 3,5 και 4 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα κοστολογούνται από την αγορά. Αυτό που δεν είναι ίδιο είναι το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.Ο μεν Χουάνγκ ανήκει εξ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό ενώ ο Πινέδα είναι δανεικός από τη Θέλτα.

Οι δύο παίκτες που κοσμούν με τη παρουσία τους το δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι βασικοί στις εθνικές τους ομάδες. Το ενδεχόμενο να κάνουν καλές εμφανίσεις ίσως να αποτελέσει και την απαρχή προτάσεων προς τις ομάδες τους.

Ήδη πάντως ο Χουάνγκ έχει γυαλίσει σε κλαμπ της Μπουντεσλίγκα. Γκλάντμπαχ και Μάιντζ περιμένουν στη γωνία για τον Νοτιοκορεάτη χαφ.

Αλλά και ο Πινέδα έχει κάνει και εκείνος το δικό του γκελ. Δεν είναι μόνο η Θέλτα που θέλει να σπάσει το δανεισμό του αναγνωρίζοντας το καλοκαιρινό της λάθος. Άιντραχτ και Αϊντχόφεν έχουν μπει και εκείνες στην κούρσα για τον Μεξικανό χαφ.

Πηγή: gazzetta

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments