Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ρήξη χιαστού ο Λούκας Ερναντές, χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ρήξη χιαστού ο Λούκας Ερναντές, χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Άτυχος στάθηκε ο Λούκας Ερναντές.

Άτυχος στάθηκε ο Λούκας Ερναντές. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν αποχώρησε τραυματίας στα πρώτα 13 λεπτά της νικηφόρας αναμέτρησης των τρικολόρ κόντρα στην Αυστραλία.

Η είδηση δεν ήταν καθόλου καλή από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη. Συγκεκριμένα, ο Λούκας Ερναντές υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναγκάζεται να αποχωρήσει από την αποστολή στο Κατάρ, ενώ χάνει και το υπόλοιπο της σεζόν.

“Θύμα ρήξης πρόσθιου χιαστού συνδέσμου δεξιού γόνατος υπέστη ο Λούκας Ερναντές. Πρέπει να εγκαταλείψει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλη η ομάδα τού εύχεται την καλύτερη δυνατή ανάρρωση” αναφέρει η ανάρτηση της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.