Lifestyle

Οι καλλονές που ξεχώρισαν με την εντυπωσιακή παρουσία τους στα ’80s

Οι καλλονές που ξεχώρισαν με την εντυπωσιακή παρουσία τους στα ’80s

Πηγή Φωτογραφίας: Pronews - KoUrSaRoS - Bodies

Η ίδια έπαιξε κυρίως σε κωμωδίες και συμπρωταγωνίστησε με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου.

Πολλοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές άφησαν εποχή με την καριέρα τους τη δεκαετία του ’80, ενώ επιπλέον ορισμένες γυναίκες άφησαν το αποτύπωμά τους και με την εντυπωσιακή τους παρουσία, απομυθοποιώντας θέματα ταμπού γύρω από την εμφάνιση.Ανάμεσα στις εντυπωσιακές και λαμπερές γυναίκες των 80ς που γοήτευσαν με την εκρηκτική παρουσία τους και ξεχώρισαν για το υποκριτικό τους ταλέντο είναι η Βάνα Μπάρμπα και η Ελένη Φιλίνη.

View this post on Instagram

A post shared by Ελένη Φιλίνη (@eleni_filini_real)

Ελένη Φιλίνη

Η ερμηνεία της στη «Γυναικάρα με τα Πράσινα» στιγμάτισε όλη τη δεκαετία… Έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980. Από τις πρώτες της τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στη σειρά Λούνα Παρκ, ενώ φοιτούσε ακόμα στη Δραματική Σχολή. Η Ελένη Φιλίνη έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Ισμήνη Καλέση

Η εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός ήταν περιζήτητη στις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80.

Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες. Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ήταν υποψήφια Μις Κόσμος το 1984. Με την παρουσία της στην ιταλική ταινία Mediterraneo, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ιδιαίτερα γνωστή και συνέχισε την πορεία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Σοφία Αλιμπέρτη

Η αγαπημένη παρτενέρ του Σταμάτη Γαρδέλη Σοφία Αλιμπέρτη ήταν μια εντυπωσιακή παρουσία. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments