Αθλητισμός

Με νίκη η Ισπανία κατά της Γερμανίας εξασφαλίζει την πρόκριση και θα την αφήσει εκτός Μουντιάλ

Με νίκη η Ισπανία κατά της Γερμανίας εξασφαλίζει την πρόκριση και θα την αφήσει εκτός Μουντιάλ

Πηγή Φωτογραφίας: Goal.com

Μεγάλο ντέρμπι Ισπανία-Γερμανία με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η Ισπανία εντυπωσίασε στο πρώτο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνέτριψε με 7-0 την Κόστα Ρίκα και μπροστά της έχει μία μεγάλη ευκαιρία. Με νίκη σήμερα κατά της Γερμανίας εξασφαλίζει την πρόκριση και θα αφήνει εκτός Μουντιάλ την αντίπαλό της.

Η Γερμανία έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα. Αν και προηγήθηκε με 1-0 της Ιαπωνίας και έχασε πολλές ευκαιρίες για να “καθαρίσει” το ματς, τελικά ηττήθηκε με 2-1. Απόψε παίζει το τελευταίο της χαρτί. Θέλει τη νίκη κόντρα στην Ισπανία για να μπει σε τροχιά πρόκρισης.

Το μεγάλο ντέρμπι του 5ου ομίλου Ισπανία-Γερμανία αρχίζει στις 21:00 με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Η νίκη της Ισπανίας έχει απόδοση 2,35, η ισοπαλία 3,49 και η νίκη της Γερμανίας 3,03.

Το σημερινό πρόγραμμα αρχίζει στις 12 το μεσημέρι με το άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου Ιαπωνία-Κόστα Ρίκα. Στη βαθμολογία προηγούνται η Ισπανία και η Ιαπωνία με 3 βαθμούς. Η Γερμανία και η Κόστα Ρίκα δεν έχουν βαθμό.

Ακολουθούν τα 2 ματς του 6ου ομίλου, Βέλγιο-Μαρόκο στις 15:00 και Κροατία-Καναδάς στις 18:00.

Το Βέλγιο προηγείται σε αυτόν τον όμιλο με 3 βαθμούς. Από 1 πόντο έχουν το Μαρόκο και η Κροατία, ενώ χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Καναδάς.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και οι προωθητικές ενέργειες “Επιστροφή Στοιχήματος”* και “Παρά 1″*.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments