Πολιτική

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς
Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν θεσμικά σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να κάνει λίγη υπομονή» όσον αφορά στην αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό στο Κοινοβούλιο

«Παρότι η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει, εδώ και καιρό, τη διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και συνδράμει το έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε η έρευνα να προχωρά γοργά, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει μονότονα την ίδια τακτική. Προσπαθεί – παίρνοντας κάθε εβδομάδα τη σκυτάλη από τον δημοσιογραφικό του βραχίονα – να δημιουργήσει εντυπώσεις, αναπαράγοντας ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς και επιζητώντας το θέαμα και όχι την ουσία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προσθέτοντας ότι όλες οι απαντήσεις θα δοθούν θεσμικά και καλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να κάνει λίγη υπομονή» όσον αφορά την αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό στο Κοινοβούλιο.

«Σύντομα ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη θωράκιση απέναντι στα κακόβουλα λογισμικά και την αντιμετώπιση διαχρονικών παθογενειών στο κομμάτι των υπηρεσιών ασφαλείας. Θεσμικά, υπεύθυνα, συγκροτημένα, τεκμηριωμένα και συγκεκριμένα», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments