Ζώδια

Ζώδια σήμερα 29 Νοεμβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια σήμερα 29 Νοεμβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια σήμερα 29 Νοεμβρίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ: Μην βιάζεσαι να κρίνεις, να αποφασίσεις, να κινηθείς γιατί ο υπέρμετρος και ασυγκράτητος ενθουσιασμός θα σε οδηγήσει σε λάθη!

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι ιδανική στιγμή για να κάνεις μία σημαντική αγορά, για να επενδύσεις χρήματα, ή για να απαντήσεις σε μία οικονομική πρόταση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι οξύθυμος και νευρικός αυτές τις μέρες και όσο και να προσπαθούν οι δικοί σου άνθρωποι να σε προσεγγίσουν ή και να σου μιλήσουν, εσύ θέλεις να κάνεις του κεφαλιού σου! Συμμαζέψου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θυμώνεις από κάποιες εργασιακές εξελίξεις που σου θυμίζουν ότι τα ίδια έχεις ακούσει ή και έχεις ζήσει στο παρελθόντος!

ΛΕΩΝ: Φίλοι του παρελθόντος σε παρακινούν να ξεκουνηθείς από τον καναπέ και αυτό πρέπει να κάνεις. Η όψη Ερμή – Άρη θα λειτουργήσει ευεργετικά σε επικοινωνίες φιλικού και ερωτικού περιεχομένου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην βιάζεσαι να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά γιατί θα το μετανιώσεις!

ΖΥΓΟΣ: Θέλεις να βάλεις μπροστά σχέδια του παρελθόντος αλλά βιάζεσαι και θα την πατήσεις… Λαμβάνεις ειδήσεις που σου προκαλούν εκνευρισμό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οφειλές του παρελθόντος σου προκαλούν άγχος και εκνευρισμό μετά από είδηση που λαμβάνεις …..

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δέχεσαι «βολές» επιθέσεων από άτομα που συνεργάζεσαι στενά ή και το σύντροφο … Αυτό προκύπτει όμως, γιατί δεν κρατάς το στόμα σου κλειστό! Προσοχή στα λόγια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λαμβάνεις είδηση επαγγελματική που σου ακυρώνει κάποια σχέδια και αυτό σε θυμώνει αρκετά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μήνυμα ερωτικής επανασύνδεσης; Συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος; Η όψη Ερμή – Άρη αναμένεται να πυροδοτήσει εξελίξεις με ερωτικό παρελθόν!

ΙΧΘΥΣ: Καβγαδάκια με την οικογένεια, ζημιές στο σπίτι και νεύρα… πολλά νεύρα Ιχθύ μου! Βάλε νερό στο κρασί σου και άφησε τις σοβαρές συζητήσεις για αργότερα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments