Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Απολύθηκαν τρεις στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου: Απολύθηκαν τρεις στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οι τρεις συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου ενημερώθηκαν για την απόλυσή τους και αποζημιώθηκαν

Με απόφασή του, το νέο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να αποπέμψει τα τρία στελέχη της Κιβωτού μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το Mega, η απόφαση ελήφθη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Πρόκειται για:

Τον 35χρονο παιδαγωγό από την Πωγωνιανή, τον «Πασχάλη», τον οποίο αρκετοί τρόφιμοι (πρώην και νυν) έχουν κατηγορήσει τόσο για ξυλοδαρμούς, όσο και για παρενοχλήσεις. Τη σύζυγό του, που εργαζόταν ως υπεύθυνη όλων των κοινωνικών λειτουργών στη δομή, αλλά μετείχε και στο Δ.Σ. της Κιβωτού

Καθώς και τον 35χρονο Ιρακινό που εκτελούσε χρέη γενικού διευθυντή της Κιβωτού και είχε προκαλέσει αντιδράσεις για τη χλιδάτη ζωή του.

Οι τρεις συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου ενημερώθηκαν για την απόλυσή τους, την αποδέχθηκαν και μάλιστα έλαβαν και την αποζημίωσή τους.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.