Οδηγός

ΙΕΚ Τουρισμού: Προσλήψεις διοικητικού προσωπικού

ΙΕΚ Τουρισμού: Προσλήψεις διοικητικού προσωπικού

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Το ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής (πρώην ΙΕΚ Αναβύσσου), ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Το ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής (πρώην ΙΕΚ Αναβύσσου), ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Αθήνας, που εδρεύει στην Ανάβυσσο της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Οι προσλήψεις αφορούν στην ειδικότητα:

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Η έδρα της υπηρεσίας είναι στην Ανάβυσσο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]),είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Αττικής, 49οχλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Τ.Κ. 19013, Ανάβυσσος – Ν. Αττικής, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Γραμματείας υπόψη κας Γ. Ακούσογλου.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments