Αθλητισμός

Δέχτηκε χρυσό συμβόλαιο ο Γιάχανμπακς, όχι από τον Παναθηναϊκό – 3 αποχωρήσεις άμεσα στον Ολυμπιακό

Δέχτηκε χρυσό συμβόλαιο ο Γιάχανμπακς, όχι από τον Παναθηναϊκό – 3 αποχωρήσεις άμεσα στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Panathinaikos Kosmos

Οι "σειρήνες" από το εξωτερικό για Παλάσιος και γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να "ακυρώσει" μία μεταγραφή.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

*Ο Ολυμπιακός ψάχνει για ξένο βασικό στόπερ, έχει τον έμπειρο Σωκράτη, τον Σισέ που παίζει Μουντιάλ, τον άλλο διεθνή Σενεγαλέζο Μπα και κάποιος που μπορούν να παίζουν εκεί εναλλακτικά (π.χ. ο Εμβιλά). Όμως, ο Παναγιώτης Ρέτσος, εάν συνεχίσει να παίζει όπως το τελευταίο διάστημα, μπορεί να είναι η εκ των έσω λύση για την ενδεκάδα. Όπως συνέβη και με τον Ανδρέα Ντόι. (ΦΩΣ)

*Μπήκε στο σημάδι της Κόλο Κόλο ο Παλάσιος και τόσο στη Χιλή, όσο και στην Αργεντινή γράφουν για «φλερτ». Ο Σεμπάστιαν, πάντως, δεν φεύγει αυτή την περίοδο. Όχι επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά κυρίως διότι ονειρεύεται τον τίτλο και θέλει να γράψει τη δική του ιστορία. Είναι κι αυτή η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ , που τον εξιτάρει και ας ψάχνει η Πανάθα εξτρέμ για το δεξί «φτερό». Όσοι μιλούν με τον παικταρά, ήταν ξεκάθαροι. (SPORTDAY)

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ | 21+ *Ο Χουάνγκ Ιν – Μπομ έχει κερδίσει ήδη πολλές διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο στο Μουντιάλ, ειδικά στα τρεξίματα και στο δημιουργικό παιχνίδι παιχνίδι, εκτός φυσικά από την πρόκριση της ομάδας του. Τώρα απέναντι στους Βραζιλιάνους, με στόχο την υπέρβαση για το εισιτήριο στα προημιτελικά, ο μέσος του Ολυμπιακού θα έχει και άλλη μεγάλη ευκαιρία να δείξει παγκοσμίως την αξία του. Με μόνο οφέλη για την ελληνική ομάδα. Κάποιοι στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι κάποια στιγμή θα έρθει η έκπληξη και από τον άλλον Χουάνγκ. Γιατί όχι απέναντι στην Βραζιλία, όπως έγινε από το Καμερούν του Κούντε. (ΦΩΣ)

*Έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Κορνέλιους, αλλά στο Αγρίνιο δεν χαλάστηκαν. Για τον Ντέρεκ, πάντως, μαθαίνω ότι ήδη άρχισαν να ρωτούν διάφορες ομάδες. Εντός κι εκτός Ελλάδας. Δεν είναι εύκολη περίπτωση του, αλλά φαντάζομαι ότι αν κινηθεί κάποια ομάδα από τις big 5, λογικά θα βρει την άκρη για να κρατήσει τον παίκτη. Ακόμα, πάντως, βρισκόμαστε στο διερευνητικό στάδιο. (SPORTDAY)

*Ολλανδία, Κατάρ, Ελλάδα και Τουρκία είναι οι 4 χώρες από τις οποίες ο Γιάχανμπακς είχε προτάσεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας του σεζόν στην Μπράιτον, όταν ήταν πια αναπληρωματικός και είχε αποφασίσει να αποχωρήσει. Δεν έχει αποκαλύψει τις ομάδες, αλλά σίγουρα μια από αυτές δεν ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τότε ασφαλώς δεν μπορούσε να αποκτήσει παίκτη από την Premier League για πολλούς λόγους. (LIVESPORT)

*Οι υποχρεώσεις του Πιερ Κουντέ στο Μουντιάλ ολοκληρώθηκαν παίζοντας βασικός στη νίκη του Καμερούν επί της Βραζιλίας. Και ο χαφ του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί από την αρχή και στην ισοπαλία με τη Σερβία. Για τους «ερυθρόλευκους» είναι ευχάριστο το γεγονός πως πήρε παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο, διότι είναι δεδομένο πώς αλλάζει και η μοίρα του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Είναι στην κατηγορία των παικτών που θα ήταν ιδανικό να φτάσει μια πρόταση στην πλατεία Αλεξάνδρας για να παραχωρηθεί ο παίκτης. Είναι πολύ πιθανό το προσεχές διάστημα να γίνει κάτι τέτοιο για τότε στον Πειραιά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσουν. Άλλωστε, ήδη στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού επικρατεί συνωστισμός και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να αδειάσουν θέσεις. (ΦΩΣ)

*Η πολωνική Ρακόβ φέρεται να έχει κάνει πρόταση στους Πειραιώτες και την απόκτηση του Γκονσάλο Άβιλα, ο ο οποίος είναι εκτός πλάνων και δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία. Αυτήν τη στιγμή μοιάζει να είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον Ισπανό μπακ. (ΦΩΣ)

Με πληροφορίες από SDNA.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments