Αθλητισμός

“Γυάλισε στον ΠΑΟ παίκτης της Πάφου – Δεν είναι μόνο ο Κρυπαράκος, ξεχώρισαν άλλοι δύο νεαροί”

“Γυάλισε στον ΠΑΟ παίκτης της Πάφου – Δεν είναι μόνο ο Κρυπαράκος, ξεχώρισαν άλλοι δύο νεαροί”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το 2-2 του Παναθηναϊκού στην Πάφο, την άρνηση της ομάδας να χάσει ακόμα και στα φιλικά, την ποιότητα του Βέρμπιτς στο πέναλτι

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι στα φιλικά δεν παίζει κανένα ρόλο το αποτέλεσμα. Τα φιλικά είναι για να βλέπουν οι προπονητές κάποια πράγματα, που δουλεύουν στις προπονήσεις και κάποιους παίκτες, που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, η προέρχονται από την κ19.

Δεν μπορούμε, όμως, να μην τονίσουμε ότι ακόμα και στα φιλικά ακόμα και με πειραματικές ενδεκάδες, με παίκτες, που δεν φαίνεται να μπορούν να αλλάξουν την άποψη του Γιοβάνοβιτς για αυτούς, ο Παναθηναϊκός δεν χάνει. Και στο δεύτερο φιλικό στην Κύπρο οι «πράσινοι» βρέθηκαν μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά φθηνά λάθη να είναι πίσω στο σκορ με 2-0. Στο τέλος το σκόρ έγραψε 2-2. Και στα επίσημα και στα φιλικά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός χτίζει χαρακτήρα και αντιδράει, όταν είναι πίσω στο σκορ. Είτε κερδίζει, είτε φέρνει ισοπαλία, όπως έγινε στην Πάφο.

Το πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να το θυμάται ο Γιοβάνοβιτς, ως παράδειγμα προς αποφυγή. Η ομάδα έπαιξε με πέντε βασικούς, αλλά ο Παλάσιος προερχόταν από απουσία ενός μήνα και έπαιξε προσεχτικά, ο Μπερνάρ προσπάθησε με κάποιες ωραίες πάσες, αλλά δεν είχε καλές τελικές επιλογές και οι άλλοι περισσότερο το είδαν το ματς σαν προπόνηση, παρά σαν επίσημο με βασικό στόχο μην πάθουν κανέναν τραυματισμό. Τα φθηνά λάθη στοίχισαν και ο Παναθηναϊκός δέχθηκε δύο γκολ με τρόπο, που δεν θυμίζει ομάδα Γιοβάνοβιτς. Στο ένα ο Βαλακάρι σουτάρει εξαιρετικά, αλλά εντελώς ανενόχλητος εκτός περιοχής και στο άλλο ο Μπετανκόρ αν και έχει δύο αμυντικούς του Παναθηναϊκού κοντά του γυρνάει με άνεση και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε άλλο πρόσωπο. Θα πει κάποιος ότι έκανε πολλές αλλαγές η Πάφος, που έβαλε πολλά παιδιά από την Κ-19, αλλά και στο πρώτο ημίχρονο δεν έπαιζε με τους βασικούς, από την άλλη και ο Παναθηναϊκός έκανε πολλές αλλαγές με παιδιά από την Κ-19 και αυτό τον βοήθησαν, αφού οι παίκτες που μπήκαν έδειξαν διάθεση, για να τρέξουν να παίξουν να το γυρίσουν. Τα γκολ ήρθαν από μία ωραία ενέργεια του Βέρμπιτς, που πέρασε δύο αντιπάλους, ανατράπηκε, κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε στην εκτέλεση. Και το δεύτερο με σουτ του Κρυπαράκου μέσα από την περιοχή.

Η πλήρης ανατροπή δεν ήρθε, διότι έχασε ευκαιρία ο Καμπετσής, όπως και η Πάφος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Βέρμπιτς εκτός από το γκολ, είχε μία καλή ευκαιρία και δημιούργησε καταστάσεις από αριστερά και η παρουσία του ήταν ένα θετικό στοιχείο, διότι υπάρχουν απαιτήσεις από τον Σλοβένο εξτρέμ και τον έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο.

Καλός ήταν και ο Τσόκαϊ στο δεύτερο ημίχρονο, που έδωσε ενέργεια.

Για άλλο ένα παιχνίδι άφησε υποσχέσεις ο νεαρός Συμεωνίδης που έκανε ένα δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο υπόλοιπο διάστημα είχε καλές επαφές με την μπάλα, έβγαλε κάποιες πάσες και έδειξε ότι αν προσέξει και προσεχθεί μπορεί να περιμένει πράγματα από αυτόν στο μέλλον ο Παναθηναϊκός. Βοήθησε πολύ και η παρουσία του Κυριόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο, που έδωσε ταχύτητα, ο Κρυπαράκος έβαλε το γκολ, ενώ ο Βαγιαννίδης φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν πέρασε σαν δεξί εξτρέμ και πήρε πολλές προσπάθειες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα καμπανάκι για τον Γιοβάνοβιτς, που σίγουρα θα επισημάνει στους παίκτες του, ότι δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη, ούτε σε φιλικά.

*Ο Βαλακάρι της Πάφου, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, έδωσε την ασίστ και έδειξε ότι έχει στοιχεία με ενδιαφέρον, που δεν περνούν απαρατήρητα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments