Lifestyle

MAESTRO Επεισόδιο 8: «Αυτοάνοσα»

MAESTRO Επεισόδιο 8: «Αυτοάνοσα»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τα γυμνά καρέ και το σεξ στην παραλία

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια.

Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του.

View this post on Instagram

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.

Ο Μιχάλης πάσχει από διαβήτη, κάτι που έγινε γνωστό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όταν φανερώθηκε να κάνει μία ένεση ινσουλίνης. Χθες, ο ίδιος μίλησε για την ασθένειά του, ενώ τόνισε πως, λόγω της υγείας του, προσπαθεί να αποφεύγει τις εντάσεις και να ζει ήρεμα, πειθαρχημένα και χωρίς να πιέζει τον εαυτό του.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που χώρισαν με τη Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου), αφού δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις δικές της εντάσεις και τα αδιέξοδα της σχέσης τους. Σημειώνεται πως ο ήρωας είχε πάει στους Παξούς πριν από πέντε χρόνια, για να κάνει το αγροτικό του, αλλά τελικά έμεινε, λόγω του έρωτά του.

View this post on Instagram

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Παράλληλα ο Σπύρος (Γιώργος Μπένος) πάσχει από ψωρίαση και όπως φαίνεται η ένταση στο σπίτι του και το άγχος της καθημερινότητας ενίσχυσαν και διόγκωσαν το πρόβλημά του.

Τα γυμνά καρέ και το σεξ στην παραλία

Ο έρωτας του Ορέστη και της Κλέλιας έχει πια εκδηλωθεί, με τους δύο ήρωες να αφήνονται στα συναισθήματά τους μετά από έναν καβγά και να χαρίζουν στο τηλεοπτικό κοινό μία ερωτική σκηνή που εκτυλίχθηκε στην ακτή της παραλίας. Στο όγδοο επεισόδιο, το ζευγάρι έκανε ξανά έρωτα σε μια απομονωμένη παραλία του νησιού.

Οι δύο πρωταγωνιστές περνούν το βράδυ τους στην παραλία, την επόμενη μέρα κάνουν μπάνιο γυμνοί στα καταγάλανα νερά του νησιού. Μάλιστα πλήθος πλάνων κατέγραψε το στήθος της Κλέλιας, την οποία ενσαρκώνει η Κλέλια Ανδριολάτου, τη στιγμή που το σκηνικό θύμιζε κάτι από τη δημοφιλή ταινία «Γαλάζια Λίμνη».

View this post on Instagram

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments