Αθλητισμός

Τρομάζει την Ευρώπη ο Ολυμπιακός, πάει να πάρει την Ευρωλίγκα – Υπογράφει ο Αντετοκούνμπο!

Τρομάζει την Ευρώπη ο Ολυμπιακός, πάει να πάρει την Ευρωλίγκα – Υπογράφει ο Αντετοκούνμπο!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο απίθανος Βεζένκοφ, το μπάσκετ επιπέδο και η εξαίρεση Μήτογλου.

Ο απίθανος Βεζένκοφ, το μπάσκετ επιπέδο και η εξαίρεση Μήτογλου. Οι Πειραιώτες απέναντι στη Φενέρ… έκαναν πλάκα και έστειλαν μήνυμα πως στόχος τους φέτος είναι η κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής. Τα σενάρια για μεταγραφική ενίσχυση και η ομάδα έκπληξη για τον μικρό αδερφό του Γιάννη.

Ο Ολυμπιακός τρομάζει ξανά πλέον όλη την Ευρώπη. Το έκανε στην αρχή της Ευρωλίγκας, όταν και ισοπέδωσε εκτός έδρας μεγαθήρια όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Το ξανακάνει και τώρα αφού πριν από μερικές μέρες κατάπιε την Βίρτους Μπολόνια, ενώ πριν από λίγο ποδοπάτησε την κορυφαία φέτος ομάδα της Ευρωλίγκας, την Φενέρ.

Η ομάδα του Πειραιά έπαιξε για μία ακόμη φορά μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου και μετέτρεψε το ντέρμπι με τους Τούρκους σε υγιεινό περίπατο. Από την αρχή είχε πατημένο το γκάζι και έφτασε τελικά σε μία νίκη με διαφορά 27 πόντων.
Αυτός, που επίσης συνεχίζει να τρομάζει κόσμο και κοσμάκη είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Ο Ελληνοβούλγαρος φόργουορντ πιστοποίησε για μία ακόμη φορά ότι είναι φέτος ο κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκας και έκανε τον κόσμο του Ολυμπιακού να χοροπηδάει από ενθουσιασμό στις εξέδρες του ΣΕΦ. Είναι ολοφάνερο ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, που πάει να πάρει την Ευρωλίγκα, έχοντας τις τελευταίες μέρες και πιο μέσα στο κλίμα τους νεοαποκτηθέντες. Τον Κάνααν, τον Πίτερς και τον Μπολομπόι.

Με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν μπαίνει εντελώς στην άκρη και το θέμα ενίσχυσης της ομάδας. Οχι ότι υπήρχε ποτέ σοβαρή σκέψη, αλλά υπήρχε περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που έλεγε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν πρόκειται, όμως, να γίνει, εκτός αν υπάρξει η εξαίρεση με τον Μήτογλου.

Αντίθετα, η Φενέρ είναι εκείνη, που θα ενισχυθεί και είναι πιθανό να πάρει τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ φέτος Τζόναθαν Μότλεϊ είναι τραυματίας και η ομάδα του Ιτούδη ίσως πάρει τον Ελληνα σέντερ για να καλύψει το κενό.

Πάντως, η Φενέρ είχε σήμερα και τις σημαντικές απουσίες (πέραν του Μότλεϊ) και των Ουίλμπεκιν και Πιέρ.

Οπως, όμως, ήταν σήμερα ο Ολυμπιακός, κι αυτοί να έπαιζαν, η Φενέρ δεν γλύτωνε.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments