Αθλητισμός

60 εκατομμύρια για μεταγραφή Έλληνα – Τεράστια διαφορά από Μανωλά – “Φλερτ” με κορυφαία ομάδα!

60 εκατομμύρια για μεταγραφή Έλληνα – Τεράστια διαφορά από Μανωλά – “Φλερτ” με κορυφαία ομάδα!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οι διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη και το μεγάλο συμβόλαιο του.

Οι διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη και το μεγάλο συμβόλαιο του. Ποιος είναι διεθνής άσος που μπορεί να γράψει ιστορία, ακόμα και τον Ιανουάριο, αν αποφασίσει να αλλάξει ομάδα. Οι σύλλογοι που τον παρακολουθούν, το ποσό που ζήτησε η διοίκηση και ποια είναι η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή μέχρι σήμερα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποτελεί σταθερά έναν από τους κορυφαίους πρεσβευτές του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, αφού εδώ και μία τετραετία εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Μπενφίκα. Το όνομα του 28χρονου γκολκίπερ σπανίως απουσιάζει από κάθε λογής μεταγραφικά σενάρια, με την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να μην αποτελεί εξαίρεση.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις μεταξύ του “Ody” και της Μπενφίκα για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνται το καλοκαίρι του 2024. Πάντως, ενδιαφερόμενες ομάδες παρακολουθούν την υπόθεση και καραδοκούν. Γράφτηκε πως ο Έλληνας παίκτης είναι κοντά σε συμφωνία μέχρι το 2027, αλλά μην ξεχνάμε πως στο συμβόλαιό του προβλέπεται ρήτρα αγοράς για κάθε ενδιαφερόμενο, κάτι που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρούι Κόστα. Η μεγάλη μορφή του πορτογαλικού ποδοσφαίρου άφησε ανοικτό παράθυρο για πώληση του Βλαχοδήμου, έσπευσε όμως να διευκρινήσει ότι αυτό μπορεί να γίνει -είτε τώρα είτε το καλοκαίρι- μόνο σε περίπτωση καταβολής της σχετικής ρήτρας, που ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής τερματοφύλακας έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σίγουρα το πιο ¨λαμπερό” όνομα, με τεράστιους συλλόγους όπως η Ντόρτμουντ, ο Άγιαξ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λέστερ και η Νιούκαστλ να φημολογείται ότι βρίσκονται επίσης μεταξύ των ενδιαφερόμενων για τον Βλαχοδήμο.

Εξυπακούεται πως σε περίπτωση που κάποια ομάδα κάνει δυναμικό “μπάσιμο” για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και δώσει 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, θα πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στα χρονικά. Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, αφού το ρεκόρ κατέχει ο Κώστας Μανωλάς, που μετακόμισε από τη Ρόμα στη Νάπολι για 36 εκατομμύρια!

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments