Lifestyle

Jennifer Aniston: Οι καλεσμένοι που την τιμήσαν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της ηθοποιού

Jennifer Aniston: Οι καλεσμένοι που την τιμήσαν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της ηθοποιού

Πηγή Φωτογραφίας: Zimbio - Arabian Business

Η old school βραδιά που απόλαυσε "η παλιά φρουρά του Hollywood".

Ίσως ήταν το πιο λαμπερό πάρτι της γιορτινής σεζόν, με τη Jennifer Aniston να προσκαλεί τους αγαπημένους της φίλους για να γιορτάσουν μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η διάσημη σταρ διοργάνωσε μία βραδιά αφιερωμένη στους δικούς της ανθρώπους στην εντυπωσιακή κατοικία της στο Bel-Air, οι οποίοι φυσικά ανήκουν στην αφρόκρεμα του Hollywood.

Μάλιστα, όπως δήλωσε πηγή, υπήρχε ένα inside joke ότι όλοι τους ανήκουν στην “παλιά φρουρά του Hollywood”. Πιο αναλυτικά, ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν την οικοδέσποινα με την παρουσία τους ήταν η Sandra Bullock, η Gwyneth Paltrow, ο David Spade, ο Bradley Cooper, ο Jason Bateman και ο Tobey Maguire, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα με τους πολύ κοντινούς της. Μην ξεχνάμε πως πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός είχε γιορτάσει το Halloween μαζί με τη Bullock κι άλλους διάσημους φίλους, ενώ το καλοκαίρι είχε επιλέξει να κάνει διακοπές με τον Jason Bateman και τη σύζυγό του.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Από τη guestlist δεν έλειψαν επίσης, ο CEO του Netflix, Ted Sarandos και ο Πρόεδρος της IAC, Barry Diller, οι οποίοι έδωσαν το παρών. Όσο για τις “κολλητές” της, Courteney Cox και Lisa Kudrow, δεν μπορούσαν φυσικά να λείπουν από το πάρτι της Aniston, δεδομένου ότι έχουν μία σχέση σχεδόν οικογενειακή.

Παράλληλα, οι Reese Witherspoon και Mark Duplass, με τους οποίους συμπρωταγωνιστεί στη σειρά The Morning Show, βρέθηκαν ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως και ο Jon Hamm μαζί με τη σύντροφό του, Anna Osceola , ο οποίος θα μπει στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Όπως ανέφεραν πηγές, δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου κινητά κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όχι επειδή υπήρχε κάποιος κάνονας περί αυτού, αλλά επειδή κανείς δεν ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τη στιγμή αυτή στα social media, παρά οι καλεσμένοι προτίμησαν να απολαύσουν την όμορφη συγκέντρωση.

Πριν από λίγες ημέρες, η Aniston μάς είχε δώσει μία γεύση από τη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού της και το δέντρο που επέλεξε να στολίσει για φέτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments