Αθλητισμός

Ronaldo: Ο παίκτης της Manchester United είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Instagrammer για το 2022!

Ronaldo: Ο παίκτης της Manchester United είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Instagrammer για το 2022!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Cristiano Ronaldo, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την NetCredit είναι ο Instagrammer με το μεγαλύτερο κέρδος από την διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για το 2022. 

Ο Cristiano Ronaldo, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την NetCredit είναι ο Instagrammer με το μεγαλύτερο κέρδος από την διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για το 2022.

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο διάσημους αθλητές παγκοσμίως και η αλήθεια είναι ότι οι διακρίσεις του είναι πολυάριθμες, με τον ίδιο, με έναυσμα την οικογένειά του και την αγάπη του για τον αθλητισμό, να προσπαθεί να εξελίσσεται διαρκώς και να γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Ο Cristiano Ronaldo αγωνίζεται ως επιθετικός για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, την Manchester United. Οι διακρίσεις του ζαλίζουν, μιας και από πολλούς θεωρείται ως ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μερικές από τις διακρίσεις του

Έχει βραβευθεί με πέντε τίτλους του Παίκτη της Χρονιάς της ΦΙΦΑ, ισάριθμες Χρυσές Μπάλες, περισσότερες από κάθε άλλον Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή και είναι ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης στην ιστορία που κέρδισε τέσσερα Χρυσά Παπούτσια. Ακόμη, είχε κερδίσει 35 τίτλους στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων επτά τίτλων πρωταθλήματος, πέντε τίτλων Τσάμπιονς Λιγκ και ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Cristiano Ronaldo και λόγω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό και όντας ένας από τους πιο πολυσυζητημένους celebrities παγκοσμίως, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα προσωπικά του προφίλ στα social media και συνεχώς δημοσιεύει περιεχόμενο, τόσο από τα γήπεδα, όπου και αγωνίζεται, όσο και από την καθημερινότητά του με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Η γυναίκα του και τα παιδιά του είναι το παν για εκείνον, ενώ ακόμα δεν μπορεί με τίποτε να ξεπεράσει τον θάνατο του γιου του, πριν από μερικούς μήνες.

Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Instagrammer

Ο Cristiano Ronaldo, σύμφωνα με έκθεση της Hopper HQ , έδειξε ότι ο ποδοσφαιρικός , ενώ το 2021 χρέωνε 1,6 εκατομμύρια δολάρια για μια δημοσίευση, φέτος ανέβασε την συγκεκριμένη τιμή στα 2,4 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τη NetCredit το ποσό που έβγαλε ο ίδιος μόνο από το Instagram το 2022 είναι σχεδόν τριπλάσιο από το μισθό του στην Manchester United και ξεπερνά τα 85 εκατομμύρια δολάρια.

H NetCredit δημοσίευσε μια έρευνα που παρουσίασε αναλυτικά τους αστέρες του Instagram για το 2022 σε σχέση με το ποσό που έχουν κερδίσει από τα posts που έχουν πραγματοποιήσει μέσα στο έτος, ανάλογα με το ποσό που αντιστοιχεί σε μια μόνο ανάρτησή τους, όπως το έχει παρουσιάσει η έκθεση της Hopper HQ.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Ronaldo κατέλαβε την 1η θέση με λίγο πάνω από 85,2 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημιστικά έσοδα από το Instagram, με 36 συνολικά αναρτήσεις.

Πηγή: gossiptv.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments