Ελλάδα

Νέα Σμύρνη πυροβολισμοί: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την διπλή εκτέλεση [vid]

Νέα Σμύρνη πυροβολισμοί: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την διπλή εκτέλεση [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις της νύχτας αποδίδει η ΕΛΑΣ την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις της νύχτας αποδίδει η ΕΛΑΣ την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 41 και 44 ετών, αργά το βράδυ της Κυριακής,18 Δεκεμβρίου 2022, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 21:30, όταν εμφανίστηκε έξω από το μαγαζί ένας μαυροντυμένος άνδρας, ο οποίος φαίνεται να είχε κατοπτεύσει προηγουμένως το σημείο.

Ο άνδρας, που φορούσε φούτερ με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, πήγε στο τραπέζι που κάθονταν τα δύο θύματα και ξαφνικά έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να τους πυροβολεί. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ψάχνουν “απαντήσεις” στο ποινικό παρελθόν των δύο θυμάτων.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία κατοίκου στο skai.gr ο οποίος βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή που ο δράστης άνοιξε πυρ στο καφέ μπαρ.

«Καθόμουν στο παγκάκι όταν άκουσα τους πυροβολισμούς. 4-5 πρέπει να έπεσαν. Ενστικτωδώς έπεσα κάτω μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει. Γύρισα και είδα στο μπαρ να φωνάζει ο κόσμος και να γίνεται χαμός… Επικράτησε πανικός. Δεν είδα αν ήταν ένας ή περισσότεροι οι δράστες» δήλωσε χαρακτηριστικά στο skai.gr ο αυτόπτης μάρτυρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments