Ελλάδα

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Καρέ καρέ η στιγμή που ο μασκοφόρος πιστολέρο μπαίνει στο καφέ και ανοίγει πυρ

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Καρέ καρέ η στιγμή που ο μασκοφόρος πιστολέρο μπαίνει στο καφέ και ανοίγει πυρ

Πηγή Φωτογραφίας: ioanninabars

Καρέ καρέ καταγράφηκε η δράση του μασκοφόρου πιστολέρο που άνοιξε πυρ σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, παρά τη ασφυκτικά γεμάτη καφετέρια και την παιδική χαρά που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, άγνωστος μασκοφορεμένος άνοιξε πυρ εναντίον δυο αντρών νωρίς το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη. Το ένα από τα δυο θύματα, κατέληξε αμέσως έχοντας τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι από σφαίρα.

Το ντοκουμέντο, αποτυπώνει τη φρίκη που είδαν δεκάδες άνθρωποι μπροστά στα μάτια τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, το περιστατικό οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλεξαν τρεις κάλυκες των 9mm.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαυροντυμένος άνδρας που φορούσε χειρουργική μάσκα εισέβαλε στον εξωτερικό χώρο του μπαρ και κατευθύνθηκε σε ένα από τα τραπέζια όπου κάθονταν δύο άτομα, 41 και 44 ετών, αλβανικής καταγωγής, και άνοιξε πυρ εναντίον τους. Το ένα θύμα κατέληξε ακαριαία ενώ το δεύτερο θύμα, δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού, νεαρή γυναίκα, 31 ετών, θαμώνας του καταστήματος που ουδεμία σχέση είχε με τα θύματα τραυματίστηκε με σφαίρα στην κοιλιά. Η γυναίκα νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο θύματα είναι γνωστός μπράβος της περιοχής και θεωρείται «εισπράκτορας» κυκλώματος που πουλά προστασία στα μαγαζιά της πλατείας. Παράλληλα δεν πρόκειται για άτομο που έκανε κουμάντο στη νύχτα αλλά λειτουργούσε ως «μπροστινός» νονών της νύχτας που λυμαίνονται τα νυχτερινά μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

Ο υψηλόσωμος Αλβανός είναι άτομο γνωστό στην πλατεία καθότι είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης ενώ άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή μιλούν για μια προσχεδιασμένη από καιρό εκτέλεση. Το θύμα το τελευταίο διάστημα άλλαζε συχνά τρόπους μετακίνησης κυκλοφορώντας πότε με γρήγορα αυτοκίνητα και πότε με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Ωστόσο φέρεται να μην φυλαγόταν μολονότι είχε αρκετά, ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός από τις σφαίρες του μασκοφόρου εκτελεστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments