Οικονομία

Σκρέκας για πλαφόν στο φυσικό αέριο: Το πλαφόν στα 188 ευρώ θα έδινε τα σωστά μηνύματα στην αγορά

Σκρέκας για πλαφόν στο φυσικό αέριο: Το πλαφόν στα 188 ευρώ θα έδινε τα σωστά μηνύματα στην αγορά

Πηγή Φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου

Η πρόταση για πλαφόν στο αέριο στα 188 ευρώ τη μεγαβατώρα θα στείλει το σωστό μήνυμα στην αγορά, τόνισε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας

Η πρόταση για πλαφόν στο αέριο στα 188 ευρώ τη μεγαβατώρα θα στείλει το σωστό μήνυμα στην αγορά, τόνισε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας προσερχόμενος στη σύνοδο των υπουργών της ΕΕ που συνεδριάζουν σήμερα στις Βρυξέλλες. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δήλωσε: «Λάβαμε σαφή εντολή από τους ηγέτες μας να βρούμε μια λύση σήμερα για το πλαφόν. Είναι χρέος μας να φέρουμε εις πέρας αυτή την αποστολή. Δεν θα επιμέναμε τόσο αν δεν ήμασταν πεπεισμένοι ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για τους Ευρωπαίους πολίτες. Ελπίζω το μήνυμα αποφασιστικότητας, αλληλεγγύης και ενότητας να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας καλύτερης χρονιάς για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες».

Ο κ. Σκρέκας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Έχουμε ήδη δηλώσει ότι η αρχική πρόταση με τιμή πλαφόν στα 275 ευρώ δεν ήταν στην πραγματικότητα πλαφόν. Οπότε οποιαδήποτε τιμή μεταξύ 150 και 200 ευρώ, για εμάς, θα μπορούσε να λειτουργήσει».  Παράλληλα, ερωτώμενος για την πρόταση του πλαφόν στα 188 ευρώ, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δήλωσε: «Το πλαφόν στα 188 ευρώ θα έδινε τα σωστά μηνύματα στην αγορά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments